FreePrograms.me

Jak mohu obnovit dialog na sociální síti VKontakte?

Как можно восстановить диалог в социальной сети Вконтакте?

Sociálních sítí je dnes spousta. Ale v Rusku jsou populární pouze dvě takové sítě. Mluvíme o sociálních sítích jako např VKontakte и Odnoklassniki.ru. A mnozí budou souhlasit s tím, že Vkontakte je nejoblíbenější sociální sítí v naší zemi. Dnes budeme hovořit o této síti, konkrétně se budeme zabývat otázkou obnovení dialogu v této síti. Existují situace, kdy uživatel z nedbalosti smazal korespondenci s konkrétní osobou. Tuto situaci lze napravit pouze okamžitě. Po smazání zprávy na sociální síti VKontakte se zobrazí tlačítko s nápisem „Obnovit". To je přesně to, co potřebujete stisknout."
Как можно восстановить диалог в социальной сети Вконтакте?


Mnoho uživatelů doporučuje používat speciální aplikace. Ale ve většině případů takové aplikace buď obecně neospravedlňují úkoly, které jim byly přiděleny, nebo kradou hesla a přihlašovací údaje z účtů. Proto lze tento způsob obnovení zprávy na sociální síti VKontakte okamžitě zahodit.

Zbývá ještě jedna cesta. Tato metoda je extrémně jednoduchá. Stačí požádat osobu, se kterou jste korespondenci smazali, aby vám tuto korespondenci zaslala. Faktem je, že smazáním korespondence s touto osobou je smazána pouze z vaší strany. Uživatel, jehož korespondenci jste smazali, uchovává historii zpráv s vámi.

Pokud vám nic z toho nepomohlo, můžete kontaktovat službu podpory VKontakte. Pomoci vám může i tato služba. A také si pamatujte, možná jste propojili svůj e-mail se svým účtem VKontakte. Pokud jste to udělali, bude mnoho zpráv na vašem emailu. Tento článek pojednával pouze o osvědčených metodách obnovení dialogů na sociální síti VKontakte.
15. listopadu 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ksenia_otvaga
    19. listopadu 2023 14:01
    Dobrý den, chci vám vyjádřit hlubokou vděčnost za to, že jste mi dali příležitost přečíst si tento článek a zjistit, jak obnovit korespondenci s mojí přítelkyní, byla mi velmi drahá, omylem jsem ji smazal, mnohokrát děkuji. Obnovil jsem to! 
  2. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 20:13
    Díky za dobrou radu. Jen jsem chtěl vědět, jak obnovit korespondenci 
  3. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 09:58
    velmi užitečný článek! Podařilo se nám obnovit dialog!