FreePrograms.me

Jak flashovat telefon Android?

Как прошить телефон на базе Android?

Android, iOS, Windows Phone jsou nejoblíbenější mobilní operační systémy. A tyto systémy jsou pravidelně aktualizovány. Například jste si koupili telefon se základnou Android 4.4 a po šesti měsících se prodávají podobné telefony, ale se základnou 5.0. Pokud rádi používáte pouze nejnovější software, můžete telefon jednoduše přeformátovat. Co dává blikání telefonu? Samozřejmě se jedná o aktualizaci verze operačního systému. Dnes si povíme, jak flashovat telefon s Androidem. Nejbezpečnějším způsobem, jak toho dosáhnout, je použít speciální nástroj od výrobce vašeho telefonu.

Takže v první řadě budete muset jít v prohlížeči lyubom na oficiální webové stránky výrobce vašeho telefonu. Na stránce musíte najít a přejít do sekce podpory a zde musíte najít něco, co souvisí s aktualizací vašeho mobilního telefonu. Ve většině případů pro tento účel najdete speciální program.

Tento program si musíte stáhnout a nainstalovat do svého počítače. s nainstalovaným OS Windows. Okamžitě stojí za zmínku, že pro každý telefon bude proces firmwaru podobný, ale programy se budou lišit. Proto tento článek poskytuje pouze obecná doporučení a tipy pro flashování firmwaru pro telefon Android.

Po spuštění programu je třeba připojit telefon k počítači. Pak je vše velmi jednoduché: nástroj detekuje vaše zařízení a pokud pro něj existují aktualizace, nabídne aktualizaci verze operačního systému. Musíte pouze potvrdit a uložit průběh akcí. Tento způsob flashování telefonu je nejjednodušší a nejbezpečnější a nevyžaduje od uživatele žádné speciální znalosti.
01. ledna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    3. prosince 2023 17:50
    Svůj smartphone jsem flashoval bez jakýchkoli závad nebo problémů 
  2. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:21
    Podařilo se mi flashnout telefon! Článek byl velmi užitečný!