FreePrograms.me

Flashování telefonu Android pomocí FlashTool

Перепрошиваем телефон на базе Android с программой FlashTool

Dnes můžete flashnout téměř cokoliv. Flashování telefonu je aktualizací jeho softwaru. Ještě jednodušeji řečeno, firmware je operace podobná změně verze OS na počítači. Například na telefonech s Androidem můžete pomocí firmwaru změnit verzi samotného operačního systému. Nebudeme se podrobně zabývat všemi výhodami a nevýhodami firmwaru, ale budeme hovořit o jedné z metod tohoto procesu. Pokud máte moderní smartphone Na platformě Android jej můžete flashovat pomocí programu FlashTool. Výhodou programu je, že je intuitivní. Je také neustále aktualizován a vylepšován. Tento program si můžete stáhnout přímo z našich webových stránek kliknutím na odkaz za článkem.

K flashování telefonu pomocí tohoto programu budete potřebovat následující: samotný telefon s alespoň 50% nabitím baterie, USB kabel pro připojení telefonu k počítači a nejlépe samotný počítač s nainstalovaným operačním systémem Windows.

Nejprve si stáhněte samotný program a spusťte jej. Dále v programu vyhledáme a klikneme na tlačítko "Rozptylování". Potom musíte vybrat rozptylový soubor. Nejčastěji se tento soubor nachází ve složce target_bin. Soubor bude mít název jako "MT6592_Android_scatter".

Dále se v samotném programu podívejte do nabídky "Volba"řádek Pouze ke stažení nebo Firmware upgrade. Nyní musíte najít a kliknutím na zelené tlačítko spustit samotný proces firmwaru. Než to uděláte, nezapomeňte připojit vypnutý telefon k počítači. Po dokončení procesu se na obrazovce počítače objeví velká zelená značka zaškrtnutí označující, že proces je dokončen. Pokud potřebujete přeflashovat telefon s Androidem, pak použijte vynikající program FlashTool.

Stáhněte si FlashTool zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://firmware.su/51343-sp-flash-tool.html
09. února 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 14:11
    Přeflashoval jsem svůj smartphone, je to pohodlné, děkuji
  2. Jíly
    6. prosince 2023 14:30
    Pomocí tohoto programu nyní flashuji jakýkoli telefon Android.
    Skvělý software, chvályhodné pro vývojáře.