FreePrograms.me

Způsoby přenosu kontaktů z iPhone do telefonu Android

Способы переноса контактов с Айфона на телефон Android

Není těžké uhodnout, o jakých mobilních operačních systémech mluvíme. Samozřejmě se jedná o IOS, Android a Windows Phone. O popularitě těchto operačních systémů lze dlouho polemizovat, ale IOS a Android jsou stále populárnější než Windows Phone. Mnoho uživatelů se mezi těmito dvěma operačními systémy neustále mění. A proto má mnoho lidí rozumnou otázku: jak přenést kontakty z iPhone do telefonu Android. Existuje několik způsobů, jak přenést kontakty z telefonu IOS do telefonu Android. Začněme metodou, jejímž hlavním nástrojem je Gmail. Chcete-li to provést, musíte tuto poštu nainstalovat do svého iPhone a pokud ji již máte, musíte zkontrolovat potřebná nastavení. V nastavení pošty musí být povolena synchronizace kontaktů. Po kontrole toho všeho je třeba zakázat synchronizaci kontaktů v iCloud a to vše je nutné provést bez smazání telefonního seznamu v zařízení.

Dále je třeba v nastavení standardního účtu nastavit Gmail jako standardní účet. Nyní budou všechny vaše kontakty synchronizovány s Gmailem.

Kontakty můžete přenášet pomocí iCloud a Prohlížeč Safari. Na stránky se musíte dostat pomocí tohoto prohlížeče. iCloud.com a zadejte informace o svém účtu. Poté vyhledejte a přejděte do sekce "Kontakty". Vyberte všechny kontakty v telefonním seznamu. Poté vyhledejte ikonu nastavení v levém dolním rohu a klikněte na ni. Zde budete muset vybrat možnost exportu souborů ve formátu vCard. Dále stačí zkopírujte tento soubor do paměti telefonu Android a to je zařízení pro import kontaktů.

Existuje další metoda podobná té druhé. V tomto případě budete potřebovat program My Contacts Backup, který si můžete stáhnout z App Store. Po stažení aplikace do ní musíte jít a kliknout na tlačítko Zálohování. Dále program vygeneruje soubor vCard a stačí jej odeslat do telefonu Android. Poté znovu importujte kontakty do samotného zařízení. Existuje několik způsobů, jak přenést kontakty z iPhone do telefonu Android. Vyberte si jakýkoli vhodný pro vás a přeneste kontakty.
11. ledna 2016 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný