FreePrograms.me

Inicializace hry Bluestacks - jak opravit?

Bluestacks инициализация игры - как исправить?

Dnes je pro smartphony vydáno mnoho různých her. Například všechny hry pro telefon Android lze stáhnout prostřednictvím speciálního Obchod Play Market. A stojí za zmínku, že takové hry lze hrát i na počítači. K tomu však potřebujete speciální emulátor nainstalovaný v počítači, například BlueStacks. O tomto emulátoru jsme již na našem webu mluvili několikrát. Dnes si povíme o konkrétní problematice, která s tím souvisí. Stává se, že když otevřete BlueStacks na vašem počítači, aplikace během procesu inicializace zamrzne. Můžete tomu říkat nekonečná inicializace. Jak se s tím vypořádat?

Nejprve stačí restartovat BlueStacks. Můžete to provést prostřednictvím správce úloh počítače nebo jakýmkoli jiným způsobem, který vám vyhovuje. Ve většině případů po restartu začne aplikace BlueStacks normálně fungovat.

Dlouhá inicializace aplikace naznačuje, že váš počítač nemá dostatek paměti RAM. Podívejte se na to. Ale pro moderní počítače je taková chyba téměř nemožná.

Nejjednodušší způsob, jak tento problém vyřešit, je jednoduše přeinstalovat aplikaci BlueStacks. Ale předtím je to nutné úplně odstranit předchozí verzi z vašeho počítače. Také doporučeno vyčistit registr ze stop této aplikace. To lze provést pomocí vynikající Utility CCleaner. Nejúčinnější metody, které vám pomohou vyrovnat se s nekonečnou inicializací aplikace BlueStacks, jsou uvedeny v tomto článku.
27. prosince 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:28
    všechno klaplo! článek je velmi užitečný! Líbilo se mi to!