FreePrograms.me

Vysílejte video pomocí aplikace Periscope

Транслируем видео с приложением Periscope

Jak vidíte, služeb pro komunikaci přes internet je dnes prostě spousta. A každá služba je svým způsobem jedinečná. Dnes si povíme něco o službě, aplikaci od tvůrců X, který se nazývá Periskop. Promluvme si o tom podrobněji. Okamžitě můžeme říci, že Periscope lze používat na telefonech Android a IOS. Co ale s touto aplikací můžete dělat?

Hlavní funkcí Periscope je vysílání videa v reálném čase. Jak můžete vidět, tato aplikace je velmi podobná Služba Skype.

S aplikací Periscope můžete nejen vysílat videa, ale také opakovat jejich vysílání v požadovaný čas. Videa můžete také vysílat pouze určitým uživatelům. Nejzajímavější funkcí této aplikace je, že video vysílání lze odesílat přímo do služby Twitter. Pokud chcete vyzkoušet něco nového ve světě video komunikace, pak byste měli zkusit využít službu Periscope. Můžete si jej stáhnout z našich webových stránek.

Stáhnout Periscope zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://www.periscope.tv/
24. prosince 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Zhibek
    Zhibek
    3. prosince 2023 07:35
    Svého času byla aplikace Periscope mega populární. Bylo velmi zajímavé sledovat další lidi z celého světa. Aplikace fungovala dobře a nebyla nudná. Myslím, že si to stáhnu znovu z tohoto webu a podívám se na to. 
  2. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:32
    Periscope je velmi pohodlná aplikace! Video vysílám pouze zde!