FreePrograms.me

Rozšíření SaveFrom.net

Расширение SaveFrom.net

Například bez speciálních programů se neobejdete stáhnout video z YouTube nebo z jakékoli jiné podobné stránky. Už jsme se podívali na některé způsoby, jak stahovat například videa ze sociálních sítí. Dnes si povíme něco o rozšíření, pomocí kterého si snadno stáhnete libovolné video z internetu. Jmenuje se SaveFrom.net. Nemá smysl ho zdlouhavě a podrobně popisovat, protože jeho hlavním účelem je pomáhat stahovat videa z internetu. Uživatel ji musí pouze nainstalovat do vašeho prohlížeče. Po instalaci se vedle videa (například ve službě YouTube) objeví ikona stahování nebo tlačítkodownload".

Můžete si také stáhnout videa v libovolném rozlišení a kvalitě, kterou potřebujete. Za zmínku stojí, že rozšíření SaveFrom.net je kompatibilní s téměř všemi moderními prohlížeči. Pokud chcete stahovat videa z libovolného webu, vybavte svůj prohlížeč rozšířením SaveFrom.net. Můžete si jej stáhnout z našich webových stránek.

Stáhněte si SaveFrom.net zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://ru.savefrom.net/user.php?helper=opera
15. září 2015 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:54
    velmi skvělý program pro stahování videí z YouTube

  2. Zhibek
    Zhibek
    3. prosince 2023 07:39
    SaveFrom.net je skvělé rozšíření, kde si můžete stahovat videa z YouTube v dobré kvalitě. Používám ho často a jsem velmi spokojený s tím, jak to funguje. Video se stahuje rychle. 
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 16:08
    Můžete si samozřejmě stáhnout z webu, ale rozšíření nemá žádnou reklamu a to je dobře.