FreePrograms.me

Jak vytvořit skupinu na Steamu?

Как создать группу в сервисе Steam?

Patří Steam servis Společnost ventilů. O této službě mohu mluvit dlouho. My se ale zaměříme na konkrétní problém. Pojďme si promluvit o tom, jak vytvořit skupinu na Steamu. Nejprve pojďme k našemu existující Steam profil. Nyní se podívejte na karty zobrazené na snímku obrazovky níže. V této službě musíte přesunout kurzor na své jméno, dokud se nezobrazí rozbalovací nabídka. Musíte kliknout na "Skupina".


Budete přesměrováni na stránku skupin. Tím zjistíte, ve kterých skupinách se aktuálně nacházíte. Na této stránce musíte kliknout na položku "Vytvořte novou skupinu".


Záležitost zůstává malá. Stačí zadat potřebné údaje, a to název skupiny, zkratku skupiny, odkaz na skupinu a také vybrat typ přístupu. A na konci všech vašich akcí budete muset kliknout na "vytvořit". Na níže uvedeném snímku obrazovky vidíte vše podrobněji.


Otevře se nová stránka, na které musíte znovu kliknout na tlačítkovytvořit". Touto akcí potvrdíte vytvoření skupiny. A nakonec dostanete něco podobného jako toto. V této fázi můžete přidat popis skupiny a další informace o skupině, kterou jste vytvořili.
Jak vidíte, vytvoření skupiny na Steamu je velmi jednoduché.
20. prosince 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:39
    Článek se mi moc líbil! vše je krátké a jasné! Vytvořil jsem skupinu velmi snadno!