FreePrograms.me

Vyměňujte si rychlé zprávy s aplikací imo

Обмениваемся мгновенными сообщениями с приложением imo

Dnes však kromě mobilní komunikace existuje mnoho dalších příležitostí pro komunikaci s blízkými a přáteli. Můžete například použít speciální aplikace pro rychlé zasílání zpráv. Dnes je jich poměrně hodně a o některých jsme již mluvili. Dnes si povíme něco o aplikaci imo. Stejně jako jiné podobné aplikace tedy imo umožňuje uživatelům komunikovat zcela zdarma. Vše, co potřebujete, je spolehlivý přístup k internetu. S aplikací imo můžete odesílat textové zprávy, vyměňovat si hlasové zprávy, posílat obrázky a mnoho dalšího.

Služba imo má v zásadě podobné funkce jako populární instant messenger, např. WhatsApp. Je pouze důležité si uvědomit, že tato aplikace funguje v sítích 3G a 4G. Lze jej také používat prostřednictvím bezdrátového připojení k internetu. Aplikaci imo si můžete stáhnout přímo z našeho webu. Dnes jej lze použít na telefonech se systémem Android a IOS.

Stáhněte si imo zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.imo.im/
23. prosince 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Zhibek
    Zhibek
    3. prosince 2023 07:31
    Aplikace imo je také dobrá možnost zasílání zpráv. Aplikace se snadno používá. Stáhl jsem si to z této stránky, abych to otestoval. 
  2. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:34
    Chatuji zde s přáteli! vše funguje skvěle! Vůbec nezaostává! vše přijde rychle!