FreePrograms.me

Chyba 805a8011 - jak ji opravit?

Ошибка 805а8011- как исправить?

Dnes jsou nejoblíbenější telefony Android, Windows Phone a samozřejmě IOS. Dnes jsou pro každý z těchto operačních systémů vytvořeny speciální obchody, kde si můžete stáhnout širokou škálu aplikací. Ale někdy se při stahování z takových obchodů objeví chyby. Dnes se podíváme na chybu 805a8011. Tato chyba se objevuje na chytrých telefonech s operačním systémem Windows Phone při pokusu o stažení aplikací z obchodu. A odstranění této chyby je velmi jednoduché.

Chyba 805a8011 se vyskytuje velmi často kvůli nesprávná data a čas na telefonu. Také v této situaci musíte deaktivovat synchronizaci v nastavení data a času. Zde stojí za to zkontrolovat váš účet, konkrétně zkontrolovat, zda je synchronizován nebo ne. Chcete-li to provést, musíte také přejít do nastavení telefonu.

V nastavení přejděte na "Mail + účty". Zde stiskneme a podržíme prst na účtu Microsoft. Objeví se několik položek, mezi nimiž vybereme "Aktualizovat". Pokud tento krok nepomůže chybu vyřešit, měli byste to udělat úplný reset. Chcete-li to provést, přejděte také do nastavení telefonu a poté vyberte „Informace o zařízení"a tady klikneme na položku"ResetovatTento článek obsahuje všechna doporučení, která byste měli dodržovat, pokud se na vašem Windows Phone vyskytuje chyba 805a8011.
17. prosince 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:44
    Vše se mi podařilo opravit! díky za článek!