FreePrograms.me

Jak vytvořit účet Apple ID?

Как создать учетную запись Apple ID?

Dnes používáme naše telefony, notebooky a počítače k ​​různým účelům. Nejčastěji na ně instalujeme různé aplikace a programy. Mít produkt Apple ve svém vlastnictví, to vše lze také provést, ale k tomu musíte mít Apple ID. Právě o tomto atributu si dnes povíme. Apple ID je účet, který vám dá možnost využívat všechny služby Apple. Přesněji řečeno, pomocí Apple ID můžete nakupovat v iTunes Store a Apple Store, používat službu iCloud na všech zařízeních, objednávat zboží v maloobchodních prodejnách Apple, synchronizovat zařízení s program iTunes a udělat mnohem víc.

Existuje několik způsobů, jak vytvořit Apple ID. Nejrychlejším a nejjednodušším způsobem vytvoření tohoto účtu je použití oficiálních stránek, které se nacházejí zde https://appleid.apple.com/ru. Po kliknutí na odkaz vyhledejte na stránce tlačítko s nápisem „Vytvořte si Apple ID“ a klikněte na něj.


Teď jsi na tom URL stránky, kde musíte zadat své údaje. Zde zadejte údaje, které chcete vidět ve svém účtu Apple ID. Je také důležité uvést správnou e-mailovou adresu, protože ta bude použita jako vaše kontaktní adresa. Po vyplnění všech potřebných údajů budete muset projít jednoduchou ochranou proti robotům – stačí zadat digitální captcha. Poté musíte kliknout na tlačítko "Vytvořte si Apple ID".

Zbývá ještě pár kroků. Téměř okamžitě obdržíte e-mail obsahující potvrzovací odkaz. svou e-mailovou adresu. Stačí následovat tento odkaz.

Jediné, co musíte udělat, je zadat svou e-mailovou adresu a heslo, které jste uvedli při vyplňování registračních polí. Na konci všech těchto akcí budete přesměrováni na následující stránku.
Tento článek popisuje jeden ze způsobů, jak vytvořit Apple ID. A tuto metodu lze nazvat jednou z nejjednodušších.
05. prosince 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:59
    velmi užitečný a přehledný článek! Podařilo se mi vytvořit účet hned napoprvé! 
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 23:04
    Toto je poprvé, co se setkávám s Apple ID. Díky za článek.