FreePrograms.me

Photo Booth - program pro vytváření fotografií na Mac OS

Photo Booth - программа для создания фото на Mac OS

Co je potřeba k výměně videohovorů? Samozřejmě webkamera. Na osobních počítačích je taková kamera připojena přes USB port a na notebooku je již vestavěná webová kamera. Kromě výměny videohovorů lze využít i webkameru pro pořizování fotografií. Kvalita takových snímků samozřejmě nebude nejlepší, ale i tak budou celkem snesitelné. Okamžitě stojí za zmínku, že pokud plánujete fotografovat pomocí webové kamery, potřebujete také speciální program. Dnes si povíme něco o programu, který je určen pro operační systém iOS a Mac OS, tedy pro produkty Apple. Program se jmenuje Photo Booth. O tomto programu můžeme říci pouze to, že bude používán po dlouhou dobu v následujících verzích operačních systémů Apple. Jak již víte, tento program je okamžitě součástí operačních systémů Apple.

Snad hlavní rozdíl mezi programem Photo Booth a jinými podobnými programy je ten, že pracuje s operačními systémy iOS a Mac OS. Ve všech ostatních ohledech jsou funkce tohoto programu podobné funkcím podobných programů pro jiné operační systémy. Za zmínku také stojí, že program Photo Booth bude fungovat pouze s fotoaparátem (externím nebo interním) iSight. Již jste si uvědomili, že tento fotoaparát vyrábí také Apple.

Pomocí aplikace Photo Booth na počítači můžete pořizovat fotografie pomocí webové kamery a přidávat různé efekty. Pomocí Photo Booth můžete také vytvářet videa. Lze poznamenat, že tento program má 9 různých fotografických efektů.

Jak bylo uvedeno na začátku článku, aplikace Photo Booth je určena pro počítače Apple. Tuto aplikaci ale najdete na internetu i pro jiné operační systémy. V tomto ohledu lze pouze říci, že pro OS Windows existuje více funkčních programů tohoto typu. Pokud používáte počítač Apple a chcete fotografovat pomocí webové kamery, poté použijte program Photo Booth. Není nutné jej stahovat, protože je původně nainstalován na počítačích Apple.
29. dubna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 16:52
    O takovém programu jsem neslyšel. Stojí za to zkusit stáhnout.