FreePrograms.me

Jak vytvořit svůj vlastní e-mail?

Как создать собственный e-mail?

Internet dnes pro mnoho uživatelů znamená setkávání a komunikaci na sociálních sítích a různých podobných internetových zdrojích. Chcete-li začít komunikovat na stejných sociálních sítích, musíte se u nich nejprve zaregistrovat. A ve většině případů registrace vyžaduje e-mail. Dnes si povíme, jak si můžete vytvořit svůj vlastní e-mail. E-mail je tedy poštovní schránka, kterou lze vytvořit na různých zdrojích. Vytvoření poštovní schránky je poměrně jednoduché. Chcete-li to provést, musíte se zaregistrovat u některé e-mailové služby. Okamžitě stojí za zmínku, že dnes existuje mnoho takových služeb. Příklad vytvoření e-mailu si ukážeme na Poštovní služba Yandex.

Nejprve budete muset přejít na www.yandex.ru. V pravém rohu stránky, která se otevře, vyhledejte a klikněte na položku „Začněte krabici".


Kliknutím na toto tlačítko budete automaticky přesměrováni na registrační stránku. Na této stránce jednoduše zadejte požadované údaje a stiskněte tlačítko "Zaregistrujte se".
Как создать собственный e-mail?


Můžete si gratulovat, protože jste si právě úspěšně vytvořili vlastní e-mailovou adresu. Mimochodem, adresu vaší poštovní schránky uvidíte v pravém horním rohu stránky.
Vytvoření e-mailu je velmi jednoduchý a snadný úkol. Po přečtení tohoto článku si budete moci vytvořit vlastní poštovní schránky na různých poštovních službách.
19. listopadu 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Sergei
    27. června 2019 14:49
    Zatím to vypadá ok
  2. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 09:52
    Vytvořil jsem svůj e-mail! Článek je velmi jednoduchý a srozumitelný! pomohl!