FreePrograms.me

Jak obnovit heslo iCloud?


Služeb vyvinutých světoznámou společností Apple je mnoho a všechny jsou multifunkční a kvalitní. Dnes se ale zaměříme pouze na jeden z nich. Tato služba se nazývá iCloud. Je určen pro cloudové úložiště dat. Nebudeme se zabývat podrobnostmi o funkčnosti iCloud, ale budeme hovořit o tom, jak obnovit přístup k této službě, pokud uživatel zapomněl heslo. Proč byste si měli dělat starosti, pokud jste zapomněli své heslo iCloud? Apple ID a heslo, to vše je iCloud, který vám dává možnost využívat další užitečné služby na vašem zařízení. Bez nich můžete pouze volat a odesílat zprávy. Pokud vám to vyhovuje, je to skvělé. Ale pokud ne, můžete to udělat těmito způsoby.

Řekli jsme vám, jak zaregistrovat Apple ID, tedy účet Apple. Proto následujeme odkaz pro obnovu dat. Chcete-li to provést, musíte jít v prohlížeči lyubom по ссылке https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid#!&section=password. Zde budete požádáni o zadání svého Apple ID, ale protože je zapomenuto, musíte kliknout na položku "Zapomněl jsem Apple ID".

Budete požádáni o zadání údajů o vás, konkrétně jména, příjmení a e-mailové adresy. Budete muset poskytnout co nejpřesnější údaje, protože právě tyto informace budou použity k vyhledání Apple ID a následnému obnovení hesla.

A druhý a poslední způsob, jak obnovit heslo iCloud, je zavolat do centra podpory Apple. Všechny potřebné kontakty naleznete na http://www.apple.com/ru/contact. Mohou vám pomoci, pokud poskytnete nejspolehlivější informace a také budete muset poskytnout fotografie krabice od zařízení, kde bude viditelné sériové číslo. Nejlepší je nezapomenout heslo iCloud, protože jeho obnovení bude extrémně problematické. Ale přesto, pokud k tomu dojde, použijte tipy uvedené v tomto článku.
17. března 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 15:01
    článek je velmi užitečný! Nevěděl jsem, jak obnovit své heslo! Teď už to budu vědět! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:22
    Pomohl mi třetí způsob, moc děkuji za článek