FreePrograms.me

Zakázání předplatného služby Apple Music


Již z názvu lze tušit, že služba je určena pro hudbu. Podle vývojářů je služba navržena tak, aby zohledňovala všechny potřeby uživatelů. Abyste mohli tuto službu používat, musíte se přihlásit k odběru, který se poté stane placeným. To je důvod, proč se někteří uživatelé zajímají o to, jak v případě potřeby zrušit předplatné Apple Music. Předplatné Apple Music můžete deaktivovat několika způsoby. Prozradíme vám, jak na to rychle. K tomu budete potřebovat počítač s nainstalovaný operační systém Windows nebo počítač Mac. A bude to také vyžadováno program iTunes, nejlépe alespoň verze 12.2.0.

Spusťte iTunes a připojte počítač k internetu. Nyní musíte přejít do nastavení účtu. To lze provést prostřednictvím nabídky "Účet"nebo pomocí vlastní nabídky, která se nachází vlevo od vyhledávání. Musíte se přihlásit.
Отключаем подписку на сервис  Apple Music


Poté přejděte dolů, dokud neuvidíte sekci "Nastavení". Hledejte položku"Předplatné"a stiskněte tlačítko"Řídit".


Otevřou se podrobnosti o vašich odběrech. Musíme zakázat automatické obnovení našeho předplatného Apple Music. A k tomu naproti tomu "Automatické aktualizace"stačí zaškrtnout políčko"Vypnuto". To vše musíte dokončit stisknutím tlačítka "Dokončit".
Můžete tedy zakázat předplatné služby Apple Music. A tato metoda zabere velmi málo času.
08. března 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:24
    Díky moc! Dlouho jsem se nemohl odhlásit! Článek pomohl! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:42
    Zrušil jsem předplatné, děkuji mnohokrát, ukázalo se, že je to jednodušší, než jsem si myslel