FreePrograms.me

Jak vytvořit hashtagy na sociální síti VKontakte?

Как сделать хэштеги в социальной сети Вконтакте?

VKontakte je jednou z nejvíce sociálních sítí v Rusku a zemích SNS. Prošel různými změnami, které jen zlepšily jeho funkčnost. A hashtagy na této sociální síti samozřejmě nezůstaly bez povšimnutí. Prozradíme vám, jak je používat na sociální síti VKontakte. Slovo hashtag odkazuje na značku a přesněji řečeno, hashtag je slovo nebo fráze, které předchází symbol #. Hlavní funkcí hashtagů je seskupovat identická slova a fráze se znaménkem # do jedné skupiny.

Chcete-li na své stránce VKontakte vytvořit hashtag, stačí napsat jakékoli slovo a před něj umístit symbol hash. Například, #letní. Po zveřejnění je příspěvek převeden na odkaz, po kterém uvidíte všechny příspěvky s tímto hashtagem.


Mimochodem, hashtag můžete vložit i pod fotku, kterou publikujete. Do vyhledávání můžete zadat i hashtag a opět se vám zobrazí vše, co s tímto tagem souvisí na sociální síti VKontakte. Hashtagy dnes používá spousta uživatelů. A nyní víte, jak tyto značky používat na sociální síti VKontakte.
05. března 2016 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ksenia_otvaga
    19. listopadu 2023 14:14
    Zajímalo by mě, jak moje přítelkyně dávají hashtagy, ale nemohl jsem pochopit, jak je udělat, četl jsem článek, pochopil jsem všechno, děkuji! 
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:32
    Ochladit! Dlouho jsem hledal, jak vyrobit hashtagy! článek pomohl! Děkuju! 
  3. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 23:40
    Divím se, že někdo neví, jak hashtagy dávat. Dobře, že píšete o tak zdánlivě nedůležitých věcech.
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:45
    Napište hashtagy na sociální síti VK nebo ručně