FreePrograms.me

Stáhněte si hudbu ze sociální sítě VKontakte s rozšířením MusicSig vkontakte

Скачиваем музыку из соцсети Вконтакте с расширением MusicSig vkontakte

Nejpopulárnější sociální sítí u nás je samozřejmě Síť VKontakte. Mnoho funkcí, kvalitní a uživatelsky přívětivé rozhraní jsou jen 2 komponenty, díky kterým je tato sociální síť oblíbená. Lze také poznamenat, že sekce pro zvukové záznamy je promyšlená. Můžete najít a poslouchat jakoukoli skladbu, ale hudbu z této sociální sítě si nebudete moci jednoduše stáhnout. Pokud potřebujete stáhnout hudbu z Vkontakte, můžete to udělat několika způsoby. Můžete použít speciální programy nebo přidat rozšíření do vašeho prohlížeče. Dnes budeme hovořit o rozšíření pro stahování hudby ze sociální sítě VKontakte.

Ve skutečnosti existuje poměrně mnoho podobných rozšíření, ale zaměřme se na jedno. Jmenuje se MusicSig vkontakte. Hlavním rysem tohoto rozšíření je stahování libovolného hudba ze sociální sítě VKontakte. Po instalaci rozšíření se v sekci zvuku u každé skladby objeví ikona stahování. Vše, co musíte udělat, je kliknout na ikonu stahování vedle požadovaného zvukového záznamu a začne se stahovat.

Kromě toho má rozšíření MusicSig vkontakte řadu dalších funkcí. Rozšíření vás bude upozorňovat na nové události, ke kterým došlo na vašem profilu, bude blokovat reklamy na sociální síti, zobrazovat zvuk, který se opakuje ve vašich seznamech a mnoho dalšího. Rozhraní doplňku podporuje tři jazyky, konkrétně angličtinu, ruštinu a ukrajinštinu. Chcete rozšířit možnosti sociální sítě VKontakte a zejména stahovat hudbu? Poté si do prohlížeče stáhněte rozšíření MusicSig vkontakte.

Stáhněte si MusicSig vkontakte zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek
16. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Jíly
    6. prosince 2023 12:09
    Toto je funkční rozšíření prohlížeče, které vám umožňuje stahovat hudbu ze sociální sítě VK.
    PĚT BODŮ ZA PŘIHLÁŠKU.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 15:03
    velmi dobrá aplikace! velmi pohodlné a dobré! Děkuju! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:23
    Často používám aplikaci pro stahování hudby z VKontakte