FreePrograms.me

Jak odebrat antivirus McAfee z počítače?

Как удалить антивирус McAfee с вашего компьютера?

Je to právě kvůli rozmanitosti antivirové programy, uživatelé je velmi často mění. A při změně antivirového programu se mnoho lidí potýká s různými problémy. Nejčastějším problémem je nemožnost odstranit předchozí antivirus z počítače. V důsledku toho není možné do počítače nainstalovat nový antivirus. Dnes budeme opět mluvit o úplném odstranění antivirového programu. Pokud se rozhodnete zcela zbavit Antivirový program McAfee, pak je tento článek určitě pro vás.

Nejprve musíte odstranit všechny programy spojené s antivirem McAfee standardní metoda. To znamená, že musíte přejít na ovládací panel a zde přejděte do nabídky "Odinstalování programů". Tento krok je podrobněji zobrazen na snímku obrazovky níže.
Как удалить антивирус McAfee с вашего компьютера?


První krok nejčastěji zcela neodstraní všechny součásti programu McAfee. Ale nezoufejte, protože pro tyto účely existuje speciální nástroj. Můžete si jej stáhnout přímo z našeho webu.

Nástroj pro odstranění McAfee je velmi lehký a stahuje se rychle. Po stažení jej musíte spustit a několikrát stisknout tlačítkodalší". V jedné fázi budete muset souhlasit s licenční smlouvou a znovu kliknout na tlačítko "další".

Před smazáním budete muset zadat digitální captcha a znovu kliknout na tlačítko "další". Začne proces odinstalace. Na konci všech těchto kroků budete muset restartovat počítač. Poté restartujte systém Antivir McAfee z vašeho počítače zcela zmizí. Z počítače můžete odebrat jakýkoli program. Ale ne všechny programy jsou vhodné pro stejné metody.
04. listopadu 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 10:04
    Už dlouho jsem chtěl svůj antivirus odstranit! Děkuju
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 20:57
    Pokud jde o mě, McAfee nelze nazvat plnohodnotným antivirem. Čistě nesmyslný program.