FreePrograms.me

Jak odstranit 360 Total Security z vašeho počítače?

Как удалить программу 360 Total Security с компьютера?

Velmi často problémy spojené s antivirové programy, nastat, když uživatel chce změnit antivirus. V takových situacích musíte odstranit starý a poté nainstalovat nový antivirus. Jak jste možná uhodli, hlavní problém spočívá v procesu odstranění antiviru z počítače uživatele. Dnes se podíváme na následující otázku: jak odstranit 360 Total Security z počítače? Tento antivirový program byl již na našich stránkách popsán, takže se nebudeme zabývat jeho funkcemi a možnostmi. Pojďme k procesu jeho odstranění.

Nejprve byste se měli pokusit tento antivirus odstranit standardním způsobem, tzn přes ovládací panel. Zde musíte přejít do nabídky "Odinstalování programů“, a poté najděte a odinstalujte program s názvem 360 Internet Security. Stojí za zmínku, že název tohoto antiviru může být napsán hieroglyfy.

Ale ne vždy tato metoda pomůže. Můžete to udělat jinak. Nejprve je třeba jít do složky tohoto antiviru a v ní najít a spustit soubor Uninstall.exe. Pokud se soubor spustí, potvrdíme odebrání programu. Ale ne vždy tato metoda funguje. Pojďme se tedy podívat na pár dalších.

Je nutné vyčistit systém od všech součástí antiviru 360 Total Security. Chcete-li to provést, musíte deaktivovat ochranu tohoto antivirového programu. Jdeme do programu a v hlavní nabídce nastavení zrušte zaškrtnutí položky "Povolte sebeobranu 360". Poté musíte zrušit zaškrtnutí položky "Povolit ochranu během spouštění systému".

Nyní je třeba nainstalovat vynikající program na čištění systému tzv CCleaner. Můžete si jej stáhnout z našich webových stránek. Pomocí tohoto programu zcela smažeme složku s antivirem (C:\Program Files (x86)\360\) a poté je potřeba vyčistit systém. Chcete-li provést všechny tyto kroky pomocí programu CCleaner, musíte provést čištění registru. Jak vidíte, z vašeho počítače lze odstranit i ten nejvíce „neodstranitelný“ program.
03. září 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 15:52
    Nyní toto zabezpečení smažu, nepotřebuji ho.