FreePrograms.me

Jak odstranit antivirus AVG 2015 z počítače?

Как удалить антивирус AVG 2015 с компьютера?

Osobní počítač s internetem má dnes téměř každý člověk. Malware, počítačoví červi, různé viry a mnohem více může váš počítač získat na internetu, pokud nemá řádnou ochranu. Jak bylo uvedeno výše, takovou ochranu mohou poskytnout antivirové programy. A dnes je takových programů spousta. Promluvme si o jednom z nich. Dnes si budeme povídat o antiviru AVG. Ale nebudeme zvažovat všechny jeho výhody a nevýhody, ale budeme mluvit o něčem úplně jiném. Pokud máte tento antivirus nainstalovaný, tak vás možná časem omrzí. Nebo vám už nějakým způsobem nebude vyhovovat. Co budete v takové situaci dělat? Samozřejmě začnete tento antivirus odstraňovat a poté instalovat nový. Ale stejně jako u mnoha antivirových programů může nastat problém.

Problém bude v tomto: Antivir AVG nebude chtít být odstraněn pomocí standardních nástrojů operačního systému. Pokud se jej pokusíte odstranit v OS Windows prostřednictvím nabídky "Odebrat programy", pravděpodobně to nepomůže. Ve vašem počítači pravděpodobně zůstanou nějaké součásti AVG.

Chcete-li antivirus AVG zcela odstranit z počítače, musíte použít speciální nástroj. Jmenuje se AVG Remover. Právě to zcela odstraní všechny prvky AVG z počítače. Přesněji řečeno, tento nástroj odstraní instalační soubory, uživatelské soubory a klíče registru spojené s antivirem AVG.

Tento nástroj si můžete stáhnout z odkazu na konci článku. Po přechodu v prohlížeči lyubom Po tomto odkazu budete přesměrováni na oficiální web tohoto antiviru, konkrétně na stránku, na které se nachází nástroj pro odstranění. Zde budete muset vybrat buď 32bitovou nebo 64bitovou verzi tohoto nástroje.

Pokud se vám nedaří odstranit antivirus AVG pomocí standardních nástrojů Windows, stáhněte si speciální nástroj vyvinutý tvůrci AVG http://www.avg.com/ru-ru/utilities speciálně pro odstranění antiviru.

Stáhněte si AVG Remover zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.avg.com/ru-ru/utilities
26. května 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 19:41
    Díky za radu. Nechápu, proč mi tato odinstalace dříve nefungovala. 
  2. vag
    7 Leden 2024 12: 52
    Smazal jsem další aplikaci pro odpadky avg je to virus?!?