FreePrograms.me

Jak odstranit čínský antivirus Baidu?


Někdy si programy instalujeme sami, což později přináší spoustu problémů. Existují však také situace, kdy jsou takové programy instalovány nezávisle. V každém případě uživatel přichází do okamžiku, kdy jsou takové programy nezbytné odstranit z počítače. A právě v této fázi začínají problémy. Dnes budeme hovořit o odstranění programu s názvem Baidu. Baidu je takzvaný čínský antivirus. Uživatelé na tento antivirus nereagují příliš dobře. Je to proto, že je nainstalován na počítači uživatele bez vědomí vlastníka. Nejčastěji se dodává spolu s nějakým svobodným softwarem. Pokud se chcete tohoto programu zbavit, postupujte podle pokynů níže.

Nejprve tedy musíte spustit správce úloh. Zde na "záložce"Procesy"vyhledáváme procesy spojené s antivirovým programem Baidu a každý z nich ukončujeme. Stává se, že po kliknutí na tlačítko "Ukončit proces" se objeví hláška "Přístup odepřen". Není na tom nic špatného. Pokud dostanete takový nápis, pak stačí ukončit zbývající antivirové procesy, ale tento proces přeskočit.

Nyní musíte odstranit všechny složky antiviru Baidu. Okamžitě stojí za zmínku, že takových složek může být spousta. Nejjednodušší způsob, jak je najít, je proto vyhledávání v systému Windows. Okamžitě odstraňte nalezené složky. Pokud složku nelze smazat, musíte ji přejmenovat a opakovat proces odstranění znovu. To by mělo pomoci.

Zbývá poslední krok. Chcete-li dokončit tento krok, musíte si jej stáhnout Program CCleaner. Tento program je zdarma a lze jej stáhnout z našich webových stránek. Je potřeba trvale odstranit antivirus Baidu z vašeho počítače.

Po vstupu do tohoto programu budete muset přejít do sekce "Služba". Zde budete muset použít dvě karty, a to "Odinstalování programů"a"Automatické zálohování". Na první záložce vyhledejte program Baidu a pokud jej najdete, smažte jej. Na druhé záložce také odstraníme všechny prvky spojené s tímto antivirem. Najít je nebude tak obtížné, protože budou všechny napsány v čínských znacích.
Как удалить китайский антивирус Baidu?
Pokud potřebujete vyčistit počítač od škodlivého čínského antiviru Baidu, pokyny uvedené v tomto článku vám pomohou provést proces odstranění.
29. července 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 12:08
    Nikdy jsem neviděl otravnější antivir než Baida. 
  2. vag
    7 Leden 2024 12: 50
    Zjistil jsem, jak odstranit čínský antivirus, děkuji. Nejhorší aplikace mého života