FreePrograms.me

Jak odstranit antivirus Spyhunter 4 z počítače?

Как удалить антивирус Spyhunter 4 с компьютера?

Dnes existují jak placené, tak bezplatné antivirové programy. Mezi nimi jsou nejvýraznější exempláře. Stojí za zmínku, že velmi často je nejobtížnější odstranit antivirové programy. Proto se dnes podíváme na následující otázku: jak odstranit Spyhunter 4 z vašeho počítače? Jak jste již pochopili, Spyhunter je bezplatný antivirus. Přesněji řečeno, tento program je anti-spyware. V zásadě je tento program dobrý, ale existuje jedna výjimka. Můžete si jej nainstalovat zdarma. Ta najde i zdarma všechny viry na vašem počítači, pokud nějaký máte, samozřejmě. Ale abyste je odstranili a neutralizovali pomocí tohoto programu, budete muset zaplatit.

Je to kvůli tomu, že mnoho uživatelů se snaží odstranit Spyhunter ze svého počítače. Ale jako obvykle v takových situacích není odstranění tohoto programu tak snadné. Postupujte podle pokynů níže a Spyhunter definitivně odeberete ze svého počítače.

Chcete-li začít, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu tohoto antiviru v systémové liště (pravý dolní roh plochy). V zobrazeném okně klikněte na tlačítko "Výkon".
Как удалить антивирус Spyhunter 4 с компьютера?


Nyní musíte najít složku tohoto antivirového programu. Chcete-li to provést, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu antiviru na ploše a vyberte možnost „Vlastnosti". Zde uvidíte cestu, kde se nachází náš antivirový program. Postupujte podle této cesty a zcela smažte složku Spyhunter 4. Zde také použijte vyhledávání a vyhledejte dotaz "Lovec špionůVšechny soubory obsahující název antiviru budou zcela odstraněny.

Nyní vyprázdněte koš. A poté restartujte počítač. Zbývá pouze odstranit všechny prvky Spyhunter 4 z registru Chcete-li to provést, přejděte přímo do editoru registru. Chcete-li to provést, klikněte kombinace klávesových zkratek "Win + R".Zadejte svůj dotaz"regedit“ a klikněte na tlačítko “vstoupit". Otevře se Editor registru. Přejděte na kartu "Korektura"a zde klikněte na položku"najít".

Do vyhledávacího pole napište název našeho antiviru, konkrétně Spyhunter. Všechny výsledky, které se objeví v registru, musí být odstraněny. Také by nebylo na škodu zkontrolovat počítač pomocí úžasného Program CCleaner. Použijte jej také k vyčištění systémového registru. V zásadě je to vše. Na konci stačí restartovat počítač. Uvidíte, že na něm již není nainstalován antivirový program Spyhunter 4.
09. října 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 19:00
    A samotný spyhunter mi svou dotěrností připomíná virus.