FreePrograms.me

Jak povolit režim DFU na iPhone?

Как на айфоне включить режим DFU?

iPhone je moderní smartphone vytvořený společností Apple. Tento telefon používají miliony lidí. Je pohodlný, multifunkční a má řadu různých funkcí. Ale i přes jeho pohodlí má mnoho uživatelů při práci s tímto smartphonem různé otázky. Dnes se podíváme na následující otázku: jak uvést iPhone do režimu DFU? Pojďme si tedy nejprve zjistit, co je to za režim? DFU (aktualizace firmwaru zařízení) je speciální režim, který je určen k úplné přeinstalaci firmwaru zařízení. Mnoho uživatelů si plete režim DFU s režimem Recovery. Rozdíl mezi těmito režimy je velmi jasný. Když je iPhone v režimu DFU, jeho obrazovka je zcela černá. V režimu zotavení se na obrazovce iPhone zobrazí ikona kabelu USB a programy iTunes.

Chcete-li vstoupit do režimu DFU z vašeho iPhone, musíte nejprve připojit telefon k počítači. Poté zařízení okamžitě vypněte. Musíte se ujistit, že váš iPhone dokončil všechny operace pro vytvoření záložní kopie. Nyní musíte současně stisknout tlačítko Domů (spodní část předního panelu) a tlačítko Napájení (v horní části telefonu). Tato tlačítka musíte podržet po dobu 10 sekund.

Jakmile uplyne 10 sekund, musíte uvolnit tlačítko napájení (horní konec iPhone) a nadále držet tlačítko Domů (spodní část předního panelu). Do té doby musíte držet tlačítko Domů. dokud iTunes nezjistí, že je vaše zařízení v režimu obnovy. To se obvykle stane během 10-20 sekund. Jakmile iTunes detekuje zařízení, můžete bezpečně uvolnit tlačítko Domů a začít blikat firmware telefonu. Můžete si gratulovat, protože jste svůj iPhone úspěšně uvedli do režimu DFU.
25. října 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 15:39
    Dlouho jsem hledal, jak tento režim aktivovat! Děkuju! 
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 20:12
    Zajímavý článek, jen jsem chtěl změnit firmware telefonu sám.