FreePrograms.me

Vytvořte vyzváněcí tón pro iPhone pomocí iTunes


Těžko říct, který model smartphonu je nejoblíbenější a nejkvalitnější. Někdo rád používá telefony s operačním systémem Android, jiný preferuje iOS. Ale přesto jsou to telefony s operačním systémem IOS, tedy iPhony, které jsou dnes uznávány jako nejkvalitnější a nejoblíbenější. iPhone je skutečně vynikající telefon, ale pro nové uživatele představuje spoustu otázek. Můžete například nastavit pouze vyzváněcí tón pro hovor na tento telefon. Dnes se podíváme na následující otázku: „Jak vytvořit vyzváněcí tón pro iPhone pomocí iTunes?

Takže první věc, kterou musíte udělat, je běžet program iTunes na vašem počítači. Dále musíte vybrat skladbu, kterou potřebujete, z knihovny tohoto programu. Nyní klikněte pravým tlačítkem myši na tuto skladbu a vyberte „inteligence".

V okně, které se otevře, vyberte kartu "Parametry"a zde najděte řádky"začátek"a"Zastavte". Tyto dva body je třeba zaškrtnout a poté čas začátku a konce přehrávání vašeho budoucího vyzvánění. Nezapomeňte, že jeho délka by neměla přesáhnout 30 sekund. Poté klikněte levým tlačítkem myši na tlačítko označené "OK".
Создаем рингтон для iPhone с помощью программы iTunes


Nyní znovu klikněte pravým tlačítkem na stejnou skladbu a vyberte „Vytvořte ve formátu AAC". Vedle původní skladby v iTunes budete mít další, která bude ve formátu AAC. Klikněte na novou skladbu a vyberte položku "Zobrazit ve Finderu"nebo pokud máte operační systém Windows, vyberte položku"Zobrazit v Průzkumníku".

Otevře se nové okno, ve kterém uvidíte mediální soubor, který jste právě vytvořili. Tento soubor bude mít příponu m4a. Změňte toto rozšíření na m4r.

Teď už zbývá jen udělat pár jednoduchých kroků. Musíte jít do iTunes a odstranit novou skladbu ze seznamu médií. Při mazání se zobrazí otázka "Měli byste přesunout vybraný soubor do koše nebo jej nechat v počítači?". Vyberte položku "Odejít".

Znovu přejděte do Finderu nebo Exploreru a dvakrát klikněte levým tlačítkem myši na nový soubor. Vyzváněcí tón byl nyní přidán do vaší knihovny iTunes. Všechny tyto kroky musíte dokončit synchronizací svého iPhone s iTunes. Po synchronizaci budete moci nainstalovat nově vytvořený vyzváněcí tón k hovoru. Chcete-li vytvořit vyzváněcí tón pro iPhone pomocí iTunes, musíte projít několika kroky. Ale neměli byste se bát, protože všechny tyto kroky jsou jednoduché a jasné.
23. srpna 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. lilie
    6. června 2016 10:52
    Neexistuje žádný řádek „vytvořit verzi ve formátu ACC“... Co mám dělat?
  2. Kait.15
    6. června 2016 16:54
    Lilyo, takže je pro vás obtížné vytvořit vyzváněcí tón, použít aplikaci „Ringtonium“, kterou si musíte stáhnout do telefonu, nebo si zakoupit libovolné vyzvánění, které se vám líbí, v obchodě iTunes Strore.
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 14:35
    Nyní je jasné, jak vytvořit vyzváněcí tóny pro můj iPhone.