FreePrograms.me

Řešení chyby „Iphone je zakázán, připojte se k iTunes“


Jak jste již pochopili, dnes budeme mluvit znovu o iPhonech. Jako každý jiný moderní smartphone má i každý iPhone vysoký stupeň ochrany. Například na stejném iPhonu si můžete nastavit heslo pro přihlášení. Toto heslo může být buď sada čísel, nebo grafický klíč. Po vícenásobném zadání hesla se zařízení uzamkne. Co v takové situaci dělat? Velmi často se v takové situaci může na obrazovce vašeho iPhone objevit zpráva „iPhone je zakázán“ a těsně pod „zkuste to znovu za 5 minut“. Tento problém lze vyřešit pomocí iTunes.

Je vhodné, aby byl váš iPhone předem synchronizován s iTunes. Musíte provést obnovení systému na vašem iPhone. Chcete-li to provést, nejprve připojte svůj iPhone k počítači (se kterým jste již dříve synchronizovali). Existují situace, kdy k resetování hesla na iPhone stačí připojit jej k počítači.

Pokud se po synchronizaci zobrazí zpráva o zablokování také na obrazovce vašeho zařízení (iPhone je vypnutý atd.), musíte provést následující.

V levém panelu programu iTunes vyhledejte svůj iPhone a klikněte na něj pravým tlačítkem. Zde musíte vybrat "Synchronizovat“. Proces synchronizace však nemusíme spouštět, takže jakmile tento proces začne, okamžitě jej zastavíme.

Co se stane po těchto akcích? Počítadlo zadání hesla se vynuluje a můžete zkusit zadat heslo znovu. Můžete také resetovat heslo, ale pokud jste si nezálohovali svůj iPhone, ztratíte všechny informace, které jsou na něm uložené.

Chcete-li obnovit heslo, musíte opakovat všechny výše uvedené kroky, dokud nedojde k synchronizaci. V tomto případě je třeba zahájit úplný proces synchronizace. Po dokončení synchronizace musíte vybrat "Obnovit iPhone".


Poté můžete obdržet zprávu podobnou „Automatická kontrola aktualizací iTunes a iPhone je vypnutá. Chcete, aby iTunes kontrolovaly aktualizace softwaru pro iPhone?"Budete muset povolit automatickou kontrolu aktualizací a můžete to provést na kartě "hlavní" a v nastavení programu iTunes vyberte "Automaticky kontrolovat aktualizace softwaru".

Pokud obdržíte takovou zprávu, musíte kliknout na "ověřit". Poté se objeví další okno, ve kterém musíte vybrat položku "Obnovit a aktualizovat". V důsledku všech těchto akcí by se na vašem iPhone měla spustit aktualizace systému a nakonec budete muset iPhone aktivovat. Zde vybereme položku "Nastavte svůj iPhone jako nový". Okamžitě budete požádáni, abyste si nastavili nové heslo nebo jej nenastavovali vůbec. Jakýkoli problém související s iPhonem lze vyřešit. Jen je třeba být trpělivý a čas.
26. srpna 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Ilya
    20. července 2016 10:30
    Co dělat, když říká, že iPhone je deaktivován a připojte se k iTunes, ale níže jsou pouze tísňová volání, neexistuje způsob, jak zadat heslo
  2. Kait.15
    20. července 2016 13:30
    Ilyo, udělej to - připojte jej k počítači s nainstalovaným iTunes. Je tu ale hlavní podmínka – tento počítač s iTunes a iPhone by již měly být spárované. Jinak skončíte s cihlou na rukou.
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 14:38
    Ani bych nehádal, co je v tomto případě potřeba synchronizovat.