FreePrograms.me

Zálohování vašeho iPhone

Создаем резервную копию айфона

Jak uložit data, která potřebujete? Můžete je přesunout na vyměnitelné médium, můžete v zařízení vytvořit samostatnou složku nebo je můžete přesunout do cloudového úložiště. Ve skutečnosti existuje mnoho způsobů. Budeme mluvit o zálohách. A dnes se podíváme na následující otázku: jak tvořit zálohování iPhone? Připomeňme si, co se rozumí pojmem zálohování? Především se jedná o proces vytváření kopie dat na médiu. Tato kopie je určena k obnovení dat kdekoli v případě poškození nebo zničení původních dat.

Váš iPhone můžete zálohovat několika způsoby, konkrétně pomocí programu iCloud a pomocí programy iTunes. Tyto dvě metody se liší. Záložní kopie dat vytvořená programem iCloud bude uložena v cloudovém úložišti o velikosti 1 terabajt. Zde stojí za zmínku, že pouze 5 gigabajtů je poskytováno uživateli zdarma.

Pokud jde o vytvoření zálohy pomocí iTunes, tato kopie dat bude uložena ve vašem počítači. Dále musí mít počítač operační systém Windows resp Mac OS. Tento způsob je uživatelům známější a o tom si dnes povíme.

Nejprve tedy otevřete iTunes a poté připojte svůj iPhone k počítači. Nyní musíte uložit data, která byla stažena prostřednictvím iTunes Store nebo App Store. Chcete-li to provést, přejděte v iTunes na kartu „Soubor", poté klikněte na položku "Zařízení"a vyberte položku"Převodové nákupy". Podrobněji je to zobrazeno na snímku obrazovky níže.


Jakmile to uděláte, můžete přejít k hlavnímu bodu. Přejděte do stejné nabídky jako výše, ale tentokrát vyberte poslední položku "Vytvořte zálohu". Proces zálohování začne téměř okamžitě. Po jeho dokončení můžete zkontrolovat úspěšnost této akce.

Chcete-li to provést, přejděte v iTunes na kartu „Nastavení iTunes"a zde vyberte položku"ZařízeníV ideálním případě byste měli vidět název zařízení a také datum a čas vytvoření kopie. Měli byste mít něco podobného.
Jak můžete vidět, vytvoření záložní kopie vašeho iPhone v iTunes je docela jednoduché. Hlavní věcí je přísně dodržovat všechny body uvedené v pokynech.
21. října 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 19:51
    Skvělý nápad s rezervou pro nepředvídané situace. 

    Skvělý nápad s rezervou pro nepředvídané situace.