FreePrograms.me

Jak odstranit hudbu z iPhone přes iTunes?

Как удалить музыку с айфона через ITunes?

Moderní smartphony chráněna před různými viry a malwarem. Možná je to ale iPhone, který je nejvíce odolný vůči virům. Pokud porovnáte smartphone se systémem Android s iPhonem, rozdíl bude patrný. Rozdíl je navíc nejen v kvalitě, ale dokonce i ve všech ostatních detailech. Například hudbu ze svého iPhone nemůžete jen tak smazat. Dnes se podíváme na následující otázku: jak odstranit hudbu z iPhone přes program iTunes. Tento program je přehrávač médií, který je určen k uspořádání hudby a videa. Program iTunes má mnohem více funkcí a schopností, ale toto jsou ty hlavní.

Chcete-li tedy odstranit hudbu z iPhone pomocí programu iTunes, musíte nejprve připojit iPhone k počítači. Poté by se aplikace iTunes měla spustit automaticky, ale pokud se tak nestane, spusťte ji sami.

Existují různé způsoby, jak odstranit hudbu z vašeho iPhone pomocí iTunes. Na jeden z nich se podíváme. Po otevření aplikace vyberte v pravém horním rohu svůj iPhone.
Как удалить музыку с айфона через ITunes?


Poté se otevře nové okno v "záložce"Recenze". Těsně pod tím bude pole"Parametry". Zde musíte zaškrtnout políčko"Zpracujte hudbu a videa ručně". To je nezbytné, aby uživatel mohl spravovat obsah svého iPhone při jeho synchronizaci.


Po dokončení výše uvedených kroků musíte přejít na "hudba". Zde zrušíme zaškrtnutí položky "Synchronizujte hudbu"a poté zaškrtněte políčko"Doporučené seznamy skladeb, interpreti, alba a žánry". Podrobněji zobrazeno na snímku obrazovky.


Záležitost zůstává malá. Přejděte dolů a zrušte zaškrtnutí u hudby, kterou již nepotřebujete. V souladu s tím ponechte zaškrtnutí u hudby, kterou chcete opustit. Nakonec klikněte na "platit".
Takto můžete odstranit hudbu z vašeho iPhone pomocí programu iTunes. Metoda je jednoduchá a nezabere moc času.
13. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:18
    To je šílené. I když chcete hudbu jednoduše smazat, musíte zapnout iTunes...