FreePrograms.me

Změna barvy vlasů ve Photoshopu

Меняем цвет волос в программе Фотошоп

Existují extrémně jednoduché a existují grafické editory, které se velmi obtížně používají. První z nich jsou vhodné pro začátečníky v tomto oboru, zatímco druhé osloví spíše profesionály. Můžeme ale vyzdvihnout jeden grafický editor, který bude vyhovovat první i druhé skupině uživatelů. Tenhle se jmenuje Program Photoshop. Tento program je dnes jedním z nejpopulárnějších grafických editorů. Je to proto, že má obrovskou škálu různých nástrojů a také obrovské množství možností. Dnes se budeme zabývat následující otázkou: jak změnit barvu vlasů ve Photoshopu?

k čemu to je? Tato metoda je samozřejmě vhodná pro dívky, které si obtížně vybírají další barvu vlasů. Nejprve je potřeba otevřít si fotku ve Photoshopu, kde jsou vaše vlasy nejlépe vidět.

Dále musíte převést obrázek na pozadí na vrstvu a poté přejít do režimu úprav rychlé masky. Tento režim je potřebný pro zvýraznění vlasů v požadované barvě.

Nyní musíte vybrat nástroj Štětec a nastavit velikost nástroje, která vám bude v procesu výběru vlasů nejpohodlnější. Jakmile vyberete všechny vlasy na fotografii, nastavte Krytí masky na 100 %.
Меняем цвет волос в программе Фотошоп


Musíte také nastavit primární barvy v pořadí zobrazeném na obrázku níže. A zde si musíte pamatovat, že černá natírá masku a bílá ji maže.


Nyní můžete na vlasy malovat štětcem a vše dělat v režimu rychlé masky. Poté se musíte vrátit do zpětného režimu. Uvidíte, že vlasy a rám obrazu budou zvýrazněny tečkovanou čarou.

Výběr se musíme soustředit pouze na vlasy. Chcete-li to provést, musíte obrázek převrátit. Přejít na "vybrat“ a poté klikněte na položku „Obrácený".


Dále je třeba přesunout vybranou oblast do nové vrstvy. Chcete-li to provést, klikněte kombinace klávesových zkratek "Ctrl + J".Nyní stiskněte další kombinaci"Ctrl + U". Poté musíte zaškrtnout políčko vedle položky "obarvení".


Skončíte s dalším menu. Právě zde můžete pomocí speciálních posuvníků měnit barvu a její sytost v různých směrech.
Pokud chcete změnit barvu vlasů ve Photoshopu, určitě použijte pokyny uvedené v tomto článku.
17. října 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 19:16
    Jak snadné se to ukázalo! A Photoshopu jsem se vždycky bál.