FreePrograms.me

Jak vyřešit chybu „aktualizace jsou zakázány správcem“ v prohlížeči Google Chrome?

Как решить ошибку "обновления отключены администратором" в браузере Google Chrome?

Ještě jednou zopakujme, že prohlížečů je dnes poměrně hodně. Jeden z nejvíce populární prohlížeče to je Google Chrome. Uživatelé jej milují pro jeho jednoduchost, rychlost a pohodlí. Má ale také chyby různého druhu. Dnes budeme hovořit o následujícím problému: "Aktualizace jsou zakázány správcem Google Chrome." Co dělat v této situaci? Jako obvykle byste měli zkusit přeinstalovat samotný prohlížeč. V některých případech tento poměrně jednoduchý postup pomáhá vyřešit tuto chybu. Ale pokud to nepomůže, měli byste jít jinou cestou. Je nutné deaktivovat administrativní zásady prohlížeče Google Chrome. Tato zásada je zodpovědná za automatickou aktualizaci prohlížeče.

To se provádí následovně. Nejprve spusťte Editor registru systému Windows. Přejít na "Start", zde hledáme položku"běh"a píšeme do něj"regedit". Lze vyvolat menu "Spustit". kombinace klávesových zkratek "Win + R".

V registru hledáme adresu "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Google \ Update". A v něm smažeme klíč"UpdateAutomate" s hodnotou nula. To vše je zobrazeno na snímku obrazovky níže.
Как решить ошибку "обновления отключены администратором" в браузере Google Chrome?
Pokud jsou všechny kroky provedeny správně, váš prohlížeč Google Chrome se automaticky aktualizuje.
12. října 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 20:38
    Díky za pomoc. Tento problém jsem měl nedávno
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 19:06
    Proč to bylo možné? A zboural jsem operu, protože nebyla aktualizována)