FreePrograms.me

Změna úvodní stránky v prohlížeči Google Chrome

Меняем стартовую страницу в браузере Google Chrome

Dnes si povíme o prohlížeči Google Chrome. Tento prohlížeč je obzvláště oblíbený. Jeho popularita je způsobena tím, že kombinuje vysoce kvalitní funkčnost a mimořádně pohodlné uživatelské rozhraní. Stránka Google je v tomto prohlížeči automaticky výchozí stránkou. Dnes se podíváme na následující otázku: jak používat prohlížeč Google Chrome změnit úvodní stránku? Nejprve musíte otevřít samotný prohlížeč. Nyní musíte kliknout na "Nastavení a správa Google Chrome". Nachází se v pravém horním rohu. Poté klikněte na položku "Nastavení".
Меняем стартовую страницу в браузере Google Chrome


Ve starších verzích prohlížeče byla položka "Počáteční skupina". V nových verzích tohoto prohlížeče se musíte zastavit u bodu "Otevřete při spuštění". Zde vybereme položku "Zadané stránky Přidat".


Otevře se okno, ve kterém budete muset zadat adresu stránky, kterou chcete vidět jako úvodní stránku. Jako příklad zadejte adresu služby Yandex. Poté klikněte na adresu zadané stránky (adresa by měla být zvýrazněna) a poté stiskněte tlačítko "OK".
Můžete si gratulovat, protože jste úspěšně změnili úvodní stránku v prohlížeči Google Chrome. Aby se tyto změny projevily, budete muset restartovat prohlížeč.
25. srpna 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 14:36
    Nějak v Mozille se zdá jednodušší změnit stránku. 
    1. Hleb
      Hleb
      9 Leden 2024 21: 13
      Sám používám Firefox, naprosto souhlasím))