FreePrograms.me

Vivaldi 1.0.344.37

Vivaldi 1.0.344.37

Dnes budeme mluvit o jednom dobrém webovém prohlížeči jménem Vivaldi. Tento prohlížeč se objevil relativně nedávno. Jeho první testovací verze byla spuštěna teprve na začátku roku 2015. I přes své malé stáří je tento prohlížeč již velmi oblíbený. Prohlížeč Vivaldi byl vytvořen společností Vivaldi Technologies. Jak je uvedeno výše, vychází se z obrázku Prohlížeč Chromium. Tento prohlížeč také používá Blink engine. Prohlížeč Vivaldi prošel základními testy kvality a ukázal velmi vynikající výsledky.

Dá se říci, že některé prvky tohoto prohlížeče jsou inspirovány prohlížečem Opera. Je to proto, že jeden z vývojářů prohlížeče Vivaldi je jedním ze zakladatelů Opera Software, tzn Prohlížeč Opera.

Co má tento prohlížeč? Stejně jako mnoho moderních prohlížečů je i Vivaldi poměrně dobrý a kvalitní prohlížeč. Dodává se také s funkcemi, jako jsou rychlé příkazy, poznámky, rychlé volby a zásobníky karet.

Pomocí funkce Rychlé příkazy můžete v prohlížeči používat klávesové zkratky. To znamená, že spusťte určité akce stisknutím jedné klávesy nebo určité kombinace kláves. Funkce Notes prohlížeče Vivaldi umožňuje uživateli přidávat konkrétní poznámky a vysvětlení na stránky, které potřebuje. Funkce Speed ​​​​Dials vám umožňuje nakonfigurovat novou kartu ve formě panelu s weby, které potřebujete. Můžeme říci, že tento nástroj poskytuje uživatelům panel nástrojů pro rychlý přístup. Pokud chcete používat nový prohlížeč, měli byste zkusit prohlížeč Vivaldi. Tento prohlížeč se objevil poměrně nedávno, ale již si získal srdce mnoha uživatelů.

Stáhněte si zdarma Vivaldi


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://vivaldi.com/
18. září 2017 8
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Resident
    19. listopadu 2023 19:00
    Slušný prohlížeč, relativně nový a docela vyvinutý. 
    Zkuste to, líbilo se mi to.
    Můžete si jej stáhnout z oficiálních stránek, v tomto článku je odkaz.
  2. Timyr
    Timyr
    21. listopadu 2023 22:47
    Tento prohlížeč je velmi podobný Opeře, takže jsem si ho oblíbil a budu ho používat i nadále.
  3. kartana
    1. prosince 2023 14:14
    Prohlížeč Vivaldi je vynikající volbou pro ty, kteří oceňují pohodlný a bezpečný internet. Má mnoho užitečných funkcí, díky kterým je surfování na internetu ještě pohodlnější a bezpečnější. Například vestavěný blokovač reklam a sledovačů chrání vaše osobní data před nežádoucími zraky. A funkce „Multipage“ vám umožňuje otevřít několik webových stránek současně, což je velmi výhodné pro práci nebo studium. Prohlížeč má navíc intuitivní rozhraní, které umožňuje i začátečníkovi rychle si zvyknout. Obecně platí, že pokud chcete ze surfování na internetu vytěžit maximum, pak je Vivaldi vaše volba!
  4. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:09
    není to špatný prohlížeč, chvíli jsem ho používal a moc se mi líbil, doporučuji
  5. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:22
    Vivaldi je velmi cool a vysoce kvalitní prohlížeč! moc se mi to líbí! 
  6. GodyVody
    GodyVody
    4. prosince 2023 19:41
    Použijte prohlížeč Chrome, vše funguje, doporučuji všem stáhnout si to👍👍👍
  7. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 03:57
    Děkujeme za poskytnutí prohlížeče Vivaldi. Umožněte uživatelům užít si personalizované a flexibilní internetové prostředí.
  8. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 17:37
    Dobrý webový prohlížeč, můžete si stáhnout Vivaldi do telefonu