FreePrograms.me

Nový prohlížeč Yandex

Новый Яндекс.Браузер


prohlížeč Yandex, Google Chrome, Opera - toto není úplný seznam moderní prohlížeče. Samozřejmě existují prohlížeče, které jsou extrémně populární, a jsou takové, jejichž popularita je poměrně nízká. Dnes si povíme něco o prohlížeči, který používá obrovské množství lidí. Tenhle se jmenuje prohlížeč Yandex.Browser.

Prohlížeč Yandex již byl na našem webu zkontrolován. Stručně řečeno, tento prohlížeč má vynikající kvalitu a je vybaven značnou řadou funkcí. Tento prohlížeč je vyvinut na základě enginu Blink, který se zase používá v otevřeném prostředí Prohlížeč Chromium. Za zmínku také stojí, že prohlížeč Yandex může běžet na téměř všech moderních operačních systémech. Kromě toho existují verze, které fungují na mobilních operačních systémech.

Můžete si také povšimnout klíčových funkcí prohlížeče Yandex. Tento prohlížeč je tedy plně integrován s téměř všemi službami Yandex. Také tento prohlížeč zpočátku již má vestavěné nástroje, jako je prohlížeč souborů PDF a kancelářských dokumentů, stejně jako Přehrávač Flash Adobe Flash Player.
Nyní přejděme přímo k verzi 2015. Obsahuje všechny stejné nástroje jako v předchozích verzích, ale mnoho z nich prošlo vážným zpracováním. Vývojáři tvrdí, že kompletně přepsali nástroje prohlížeče jako Turbo, Tableau a Antishock. A to zase výrazně zvýší výkon nového prohlížeče Yandex.

Jednou z klíčových funkcí prohlížeče Yandex je samozřejmě režim Turbo. Tato funkce výrazně zvyšuje rychlost načítání stránek a videí. Toho všeho je dosaženo optimalizací provozu. Tato funkce bude relevantní pro uživatele, jejichž rychlost internetu je nízká a kteří používají prohlížeč na mobilních zařízeních.

V nové verzi Yandex.Browser byla výrazně přepracována funkce „Turbo“. Vývojáři například naučili tento nástroj komprimovat CSS a javascript.

Nová verze prohlížeče Yandex má vynikající funkčnost a schopnosti. Můžete si to ověřit sami stažením tohoto prohlížeče z našich webových stránek.

Stáhněte si zdarma Yandex.Browser


Stáhněte si program z oficiálního webu https://browser.yandex.ru/#main

22. července 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. arašíd
    18. září 2016 21:13
    Nevím, co jsem udělal s počítačem, nemohu se přihlásit na svou adresu (mail) a také [chráněno e-mailem] také jak se dostat k mailové nápovědě +7 926 2448951
  2. Kait.15
    19. září 2016 10:17
    maličký, zkus se přihlásit ke svému e-mailu z jiného prohlížeče nebo zařízení, zkus obnovit heslo, pokud jsi ho zapomněl.
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:58
    Velmi se mi líbí funkce Turbo a to, že jsou zvýrazněny stránky podporující turbo načítání.