FreePrograms.me

Kalibrace baterie smartphonu Android

Калибровка батареи смартфона Android

Plusy moderní smartphony Na Androidu je jich založeno poměrně hodně. Takové telefony mají ale i své nevýhody. Například takové smartphony jsou velmi zranitelné vůči malwaru. První věc, kterou musíte na takovém telefonu udělat, je tedy instalace vysoce kvalitní antivirus. Mnoho smartphonů Android má také extrémně slabé baterie. Dnes se pokusíme odpovědět na následující otázku: jak prodloužit výdrž baterie telefonu Android? Na internetu mnoho uživatelů radí kalibrovat baterii pomocí softwaru. Velmi často se pro tyto účely používá například program Battery Calibration. Může ale program nějak ovlivnit parametry baterie, které jsou fyzické?

Pokud se podíváme na informace, které si každý uživatel může najít na internetu, pak je tato problematika velmi kontroverzní. Někteří uživatelé se domnívají, že pomocí programů mohou zkalibrovat baterii telefonu, tedy ovlivnit její parametry. Někteří lidé si myslí, že taková akce je nemožná.

Softwarová metoda kalibrace baterie smartphonu je velmi sporná. Proto budeme zvažovat fyzikální metodu. Spočívá v následujícím.

Nejprve je třeba zapnout smartphone a plně jej nabít. Nechte nabíjet 6-8 hodin. Po uplynutí této doby odpojte nabíječku od telefonu a vypněte zařízení. Poté nabíjejte další hodinu. Po uplynutí jedné hodiny odpojte nabíječku. Nyní musíte zařízení zapnout alespoň na 2 minuty.

Poté jej opět vypněte a nechte nabíjet další hodinu. Po hodině odpojte nabíječku a zapněte smartphone. Ve většině případů tato metoda mírně zvýší životnost baterie. Kalibrace baterie smartphonu Android je velmi kontroverzní záležitost. Pokud chcete zkalibrovat baterii smartphonu, zkuste metodu popsanou v tomto článku.
27. srpna 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 14:10
    Naučil jsem se, jak kalibrovat baterii na smartphonu, díky
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 14:40
    Poprvé v životě slyším, že takto lze baterii trochu oživit.