FreePrograms.me

Avast Mobile Security je vynikající antivirový program pro Android

Avast Mobile Security - отличная антивирусная программа для Android

Ale to nevadí, protože pro boj s různými viry Dnes existují speciální programy nazývané antivirové programy. Téměř každý uživatel má dnes ve svém počítači nějaký antivirový program. A mnoho lidí ví, že moderní telefony potřebují i ​​antivirovou ochranu. To platí zejména pro telefony Android. Tento operační systém je nejvíce náchylný k různému škodlivému softwaru. A právě ona potřebuje kvalitní antivirovou ochranu.

Jaký antivirus si mám stáhnout do telefonu? Zde je také mnoho možností. Existují placené i bezplatné antivirové programy. Můžete si vybrat nejlepší bezplatnou možnost, jmenovitě antivirus Avast.

Mnoho uživatelů používá počítačovou verzi tohoto antiviru. A právem je považován za jeden z nejspolehlivějších a nejkvalitnějších bezplatných antivirů. A do telefonu Android si můžete stáhnout mobilní aplikaci s názvem Avast Mobile Security.

Tento mobilní antivirus obsahuje filtrování příchozích zpráv a hovorů, blokování škodlivých aplikací, antivirus, řízení provozu a mnoho dalšího. Mnoho funkcí je podobných jako u analogového počítače. Pokud potřebujete pro svůj telefon Android kvalitní antivirus, pak byste si měli stáhnout antivirovou aplikaci Avast Mobile Security.

Stáhněte si Avast Mobile Security zdarma


Stáhněte si program z oficiálního webu https://www.avast.ru/free-mobile-security
08. ledna 2016 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný