FreePrograms.me

Kometa 48.0.2564.82

Комета 48.0.2564.82

Pokud si chcete stáhnout prohlížeč pro sebe, můžete být zmateni jejich rozmanitostí. A skutečně dnes existuje mnoho prohlížečů. Google Chrome, Opera, Prohlížeč Yandex - toto není úplný seznam dnešních prohlížečů. Můžeme říci, že tyto prohlížeče patří mezi nejoblíbenější. A samozřejmě existují méně oblíbené prohlížeče. Jedním z nich je prohlížeč Comet. Pojďme si o tom trochu popovídat. Vývojáři umístili tento prohlížeč jako rychlý, jednoduchý a pohodlný. Tento prohlížeč, stejně jako většina ostatních, funguje pod operačními systémy Windows. A jako mnoho moderních prohlížečů je založen prohlížeč Comet Chromový motor.

Mnoho prohlížečů postavených na enginu Chromium je velmi podobných prohlížeči Google Chrome. V tomto případě tomu tak je. Prohlížeč Comet je velmi podobný Google Chrome. Ale jsou tu i rozdíly.

Například úvodní stránka daného prohlížeče má své vlastní karty a styl. Pokud přejdete do režimu prohlížeče, uvidíte, že prohlížeč komety má svůj vlastní vyhledávač, konkrétně Kometa Search.

Určitě jste o tom slyšeli Prohlížeč Amigo. Prohlížeč Comet má tedy také funkci příjmu rychlých zpráv ze sociálních sítí a e-mailu. To vše je v Amigu. Díky enginu, na kterém je prohlížeč Comet vyvíjen, funguje extrémně rychle a stabilně. K tomu všemu se vám po instalaci Comet nainstaluje na váš počítač panel Comet, který obsahuje hot tlačítka. Stejně jako Amigo se i prohlížeč Comet může nainstalovat do vašeho počítače a jeho odstranění bude problematické. Rozhodněte se proto sami, zda si jej stáhnout nebo ne.
10. března 2016 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. александр
    5. srpna 2015 16:29
    Stáhněte si prohlížeč Comet
  2. irek
    18. března 2016 10:13
    Líbí se mi prohlížeč komet Rychlý, pohodlný.
  3. Rina777
    19. listopadu 2023 15:59
    Comet je prohlížeč založený na Chromiu s funkcemi sociálních médií a videa.
  4. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:57
    Comet je velmi dobrý prohlížeč! Design je vynikající, neexistují žádné zpoždění, žádné viry! 
  5. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 23:30
    Právě jsem si stáhl tento prohlížeč a chci ho vyzkoušet.
  6. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:38
    Další nejoblíbenější prohlížeč Comet je zajímavý svým způsobem a ve vlastních barvách