FreePrograms.me

Adobe Premiere Pro je jedním z nejlepších video editorů

Adobe Premiere Pro - один из лучших видеоредакторов

Programů tohoto druhu je dnes poměrně hodně. Existují video editory, které jsou vhodné pro „lehké“ zpracování videa, a existují takové, které jsou ideální pro profesionální a vysoce kvalitní zpracování videa. Jedním z nich je softwarový balík Adobe Premiere Pro. Dnes si o tom povíme. Adobe Premiere Pro je jedním z nejlepších programů v oblasti zpracování videa. Tento video editor má působivou škálu schopností a funkcí. Adobe Premiere Pro má schopnost zpracovávat data v reálném čase a tento video editor také podporuje téměř všechny existující video formáty.

Okamžitě stojí za zmínku, že mnoho moderních filmů bylo zpracováno pomocí editoru videa Adobe Premiere Pro. Tento program používají známí specialisté ve filmovém průmyslu. Například taková známá společnost jako BBC používá Adobe Premiere Pro jako jeden ze svých nástrojů pro zpracování videa.

Produkty Adobe dnes používá obrovské množství lidí. A Adobe Premiere Pro lze integrovat s dalšími produkty Adobe. To je velmi výhodné, protože v procesu zpracování videa musíte také zpracovávat fotografie. Pokud zkombinujete možnosti programů, jako je Adobe Premiere Pro a Adobe Photoshop, získáte multifunkční softwarový balík, pomocí kterého můžete upravovat, zpracovávat a vytvářet téměř jakýkoli video materiál.

Vyjmenovat všechny vlastnosti a funkce video editoru Adobe Premiere Pro by trvalo velmi dlouho. Podívejme se proto na některé z nich.

Adobe Premiere Pro má velmi užitečnou funkci ThreeWay ColorCorrector. Pomocí této technologie můžete upravovat video, které bylo natočeno různými videokamerami.

Adobe Premiere Pro je možná nejlepší nástroj pro nelineární úpravu videa. Ještě jednou zopakujme, že tento program je vybaven velkým množstvím různých funkcí. Ale i přes to jsou všechny funkce v programu uspořádané. Můžeme říci, že rozhraní programu je vytvořeno co nejpohodlněji a uživatelsky přívětivé. Většinu operací v tomto programu lze například provádět pomocí horkých kláves. Pokud potřebujete výkonné a vysoce kvalitní video editor, poté si stáhněte a použijte Adobe Premiere Pro. Dnes je nejlepší ve svém oboru.

Stáhněte si Adobe Premiere Pro zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek
19. srpna 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Buyan
    13. dubna 2016 05:43
    Ahoj! Můžete mi prosím pomoci stáhnout editor videa? Pokud vím, tento program je velmi spolehlivý
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:48
    Obecně jsou všechny produkty edab vynikající, včetně tohoto editoru. 
  3. Andrew
    8 Leden 2024 16: 01
    Adobe Premier Pro je velmi užitečný program. Umožňuje rozvíjet instalační dovednosti. Tato dovednost může být dokonce zisková.