FreePrograms.me

Jak používat Adobe Photoshop CS6?

Как пользоваться программой Adobe Photoshop CS6?

Jaké jsou výhody tohoto grafického editoru? To můžeme s klidem říci Adobe Photoshop CS6 je nejvíce multifunkční grafický editor naší doby. Je vybaven obrovským množstvím funkcí a schopností. Stojí za zmínku, že pro plnou práci s tímto grafickým editorem musíte znát vlastnosti každé z jeho funkcí. Mnoho uživatelů proto souhlasí s tím, že Adobe Photoshop CS6 je program pro profesionální zpracování obrázků. Ale i nezkušení uživatelé mohou využít možnosti tohoto grafického editoru. Pro takové uživatele můžeme poskytnout obecná doporučení, která jim dále pomohou zvládnout funkce práce s editorem Adobe Photoshop.

Začněme rozhraním programu. Je mnohojazyčný. Konkrétně dnes má program 27 jazyků rozhraní, včetně ruštiny.

V Adobe Photoshopu je spousta nástrojů, ale všechny se dají rozdělit do 4 skupin. Do první skupiny patří nástroje pro výběr. Ve skutečnosti existuje několik různých nástrojů pro výběr v aplikaci Adobe Photoshop. K výběru oblastí obrazu můžete například použít nástroje jako laso a pero.

Druhou skupinu nástrojů v tomto grafickém editoru můžeme zařadit mezi kreslicí nástroje. Nejviditelnějšími nástroji v této oblasti jsou „štětec“ a „tužka“. S jejich pomocí můžete na upravený obrázek dělat různé náčrty. A všechny nepřesnosti vytvořené těmito nástroji lze odstranit gumou.

Do třetí skupiny nástrojů patří korekční nástroje. Takových položek je v Adobe Photoshopu poměrně hodně a téměř všechny jsou oblíbené. Pomocí těchto nástrojů můžete upravovat obrázky a přidávat je různé efekty a udělat mnohem víc.

No a další nástroje lze zařadit do čtvrté skupiny. Patří sem například nástroje pro psaní, výběr barev a další. Otázka "Jak používat Adobe Photoshop CS6?" lze často nalézt na internetu. Ale jak jste již pochopili, na tuto otázku není možné přesně odpovědět. Koneckonců, abyste se naučili používat Adobe Photoshop, musíte nejprve pochopit alespoň ty 4 skupiny nástrojů, které jsou uvedeny v tomto článku.
04. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:06
    Ano, ve Photoshopu je tolik funkcí, že je v tomto článku není možné popsat.