FreePrograms.me

Jak povolit Adobe Flash Player v prohlížeči Yandex?

Как включить Adobe Flash Player в браузере Яндекс?

Většina uživatelů ví, že právě díky této platformě mají prohlížeče možnost hrát různé hry a videa. Není těžké uhodnout, že téměř každé moderní video má vestavěný flash přehrávač. Prohlížeče, stejně jako jakýkoli jiný program, mohou selhat. To může způsobit vypnutí Adobe Flash Player. Pokusme se přijít na následující otázku: jak povolit Adobe Flash Player v prohlížeči Yandex? Nezastavujme se dlouho v prohlížeči Yandex, protože to již bylo na našem webu vyřešeno. Můžeme jen znovu poznamenat, že tento prohlížeč je jedním z nejoblíbenějších prohlížečů.

Nejprve budete muset přejít do nabídky nastavení tohoto prohlížeče. Klikněte na ikonu v pravém horním rohu a přejděte do nastavení prohlížeče. V okně, které se otevře, přejděte dolů, dokud nenajdete položku "Zobrazit pokročilá nastaveníKlikněte na něj.


Nyní znovu procházejte stránku, dokud nenarazíte na položku "Ochrana osobních údajů". Zde klikneme na položku "Nastroyki soderzhimogo". Otevře se okno, ve kterém musíte kliknout na podpoložku "Správa jednotlivých modulů".


Po těchto krocích se otevře okno s názvem "Zásuvné moduly". Zde hledáme modul Adobe Flash Player a klikneme na tlačítko "Povolit“, který se nachází pod ním.
To je vše, co bylo potřeba k aktivaci Adobe Flash Player v prohlížeči Yandex.
16. června 2015 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Kim Petrov
    25. července 2015 09:23
    Moc se mi líbilo všechno! Spousta užitečných a poučných věcí pro figuríny jako jsem já! Dám si to do záložek. Díky autorovi!
  2. Л
    29. srpna 2015 12:28
    Díky moc to pomohlo!!!
  3. Valentina
    8. června 2020 21:13
    TAKŽE NENÍ NIC ODEMČENO... PROSÍM O POMOC!
  4. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:14
    A nějak mi naopak v práci vypnuli blesk na počítači.