FreePrograms.me

Jak nastavit orientaci na šířku v dokumentu Microsoft Office Word?

Как в документе Microsoft Office Word сделать альбомную ориентацию?

Jaký program je nejvhodnější pro tvorbu a úpravu elektronických dokumentů? Mnozí budou souhlasit, že textový editor Balíček Microsoft Office skvělé pro tyto účely. A v této oblasti je tento editor nejoblíbenější díky tomu, že má velkou sadu funkcí a mimořádně přehledné rozhraní. Mnoho uživatelů má ale při práci s aplikací Microsoft Word mnoho otázek. Dnes si povíme, jak vytvořit stránku na šířku v textovém editoru Microsoft Word. Jak si pamatujete, když vytváříte nový dokument Microsoft Word, stránky jsou orientovány na výšku. Tento typ orientace je nejoblíbenější díky tomu, že se používá téměř všude. Ale pokud potřebujete provést horizontální orientaci, pak to není problém.

První věc, kterou musíte udělat, je přejít na "rozvržení stránky". Nachází se na panelu nástrojů, jak je znázorněno na snímku obrazovky níže.


Dále uvidíte položku "orientace". Klikněte na něj a vyberte "KrajinaTakže zvolíte orientaci na šířku.
Как в документе Microsoft Office Word сделать альбомную ориентацию?


Nakonec budou všechny stránky v dokumentu Microsoft Word orientovány na šířku. Jak vidíte, je to provedeno velmi rychle. Nakonec budou všechny stránky v dokumentu Microsoft Word orientovány na šířku.
22. prosince 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:35
    Článek to vysvětluje velmi jasně! Orientaci na šířku jsem udělal velmi rychle!