FreePrograms.me

Jak dělat poznámky pod čarou v dokumentu Microsoft Office Word?

Как в документе Microsoft Office Word сделать сноски?

Ale jak již bylo zmíněno, mnoho uživatelů, kteří používají tento editor, má různé problémy. Pro zkušené uživatele textového editoru balíčku Microsoft Office Některé z těchto problémů se mohou zdát extrémně jednoduché, ale pro začátečníky je mnoho z těchto problémů jednoduše zaražených. Proto se dnes podíváme na další otázku související s dokumenty Microsoft Office Word, která zní: jak dělat poznámky pod čarou v dokumentu Microsoft Office Word? Nejčastěji se poznámky pod čarou do dokumentu dělají v případech, kdy je požadováno vysvětlení obsahu dokumentu. Podíváme se na vkládání poznámek pod čarou do dokumentu pomocí vzorového dokumentu Microsoft Office Word 2007.

Jako obvykle byste měli mít svůj dokument otevřený. Dále musíte vybrat slovo, frázi nebo větu, kterou chcete vysvětlit poznámkou pod čarou. Poté vyberte kartu v záhlaví dokumentu "reference"a poté vyberte"Vložte poznámku pod čarou".
Как в документе Microsoft Office Word сделать сноски?


Výsledkem je, že na konci vybraného slova budete mít číslo a na konci stránky bude samotná poznámka pod čarou, kterou později okomentujete. Podle toho bude mít každý odkaz, který vytvoříte, následující nové číslo. Přidání poznámek pod čarou do dokumentu aplikace Microsoft Office Word je velmi snadné. Všechny kroky, které je k tomu potřeba provést, jsou přehledně popsány v tomto článku.
17. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:51
    Díky za článek. Naučil jsem se dělat poznámky pod čarou ve Wordu)