FreePrograms.me

Jak číslovat stránky v dokumentu Microsoft Office Word 2007 bez titulní stránky?

Как пронумеровать страницы в документе Microsoft Office Word 2007 без титульного листа?

Textový editor balíčku používají studenti, školáci, kancelářští pracovníci a lidé mnoha dalších profesí Microsoft Office. Jedním z nejobtížnějších problémů tohoto editoru je otázka číslování stránek. S pravidelným číslování stránek v dokumentu aplikace Word vše je docela jednoduché. Co ale dělat, když potřebujete očíslovat všechny stránky kromě titulní strany? Pojďme na to přijít. Toho lze dosáhnout dvěma způsoby. Oba jsou jednoduché a jasné. Takže v první metodě budete muset přejít na kartu "rozvržení stránky"a zde přejděte do sekce"stránka nastavení".
Как пронумеровать страницы в документе Microsoft Office Word 2007 без титульного листа?


Nyní musíte přejít na "kartu"Zdroj papíru"a zaškrtněte políčko zde"Rozlišujte mezi záhlavím a zápatím první stránky". Nakonec klikněte na tlačítko "OK"Vypadá to takhle."


Druhý způsob je následující. Nejprve je potřeba očíslovat celý dokument obvyklým způsobem. Poté přejděte na titulní stránku a klikněte na její číslo. Po dokončení těchto kroků se dostanete do nabídky "Návrhář". Musíte zaškrtnout políčko"Vlastní záhlaví pro první stránku".
Jak vidíte, vše je snadné a jednoduché. Chcete-li očíslovat dokument Microsoft Office Word 2007, musíte provést několik základních kroků.
24. června 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Svetlana
    6. listopadu 2016 17:32
    Trpěla jsem, ale šlo to i na druhý způsob!!!
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:27
    Díky za tip, je docela neobvyklé, že toto číslování je tak obtížné.