FreePrograms.me

Pomocí služby FineReader Online rozpoznáváme text online

Распознаем текст в режиме онлайн с сервисом FineReader Online

Pro názornost můžeme citovat konvertorové programy. Pro uživatele, kteří neustále přenášejí soubory z jednoho formátu do druhého, je pro tyto účely pohodlnější používat programy. Pokud však potřebujete převést soubory jednou nebo ve vzácných případech, není nutné, abyste program používali na svém počítači. Můžete použít službu online. Dnes se podíváme na online službu, která plní téměř stejné funkce jako Program FineReader. Mnoho lidí jistě ví, k čemu je program FineReader. Tento program je vynikajícím pomocníkem při rozpoznávání textu. Pokud potřebujete přeložit obrázky dokumentů, konkrétně fotografie, výsledky skenování, soubory ve formátu PDF do elektronických formátů dokumentů, pak vám s tím pomůže program FineReader. Přesněji řečeno, s tímto programem můžete převádět rozpoznané obrázky do elektronických dokumentů, jako jsou Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint, Rich Text Format, HTML, PDF/A, prohledávatelné PDF, CSV a další textové soubory.

Jak je však uvedeno výše, ne všichni uživatelé potřebují na svém počítači program FineReader. Pro mnohé bude pohodlnější používat službu online. A taková služba existuje. Za zmínku stojí, že byl také vytvořen společností ABBYY.

Pokud chcete pro rozpoznávání textu používat online službu, přejděte na https://finereaderonline.com. Rozhraní webu je celkem přehledné. Zde najdete podrobné pokyny, které vám pomohou provádět rozpoznávání textu online. Program FineReader byl opakovaně uznáván jako nejlepší ve svém oboru. Služba online není téměř v žádném případě horší než její funkčnost a možnosti.
03. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:33
    Jeden z nejlepších rozpoznávačů textu, které jsem viděl. Nedělá téměř žádné chyby.