FreePrograms.me

Karaoke online


Dnes si povíme o jedné online službě. Určitě mnozí z nás rádi zpívají karaoke a přitom sledují počet bodů, které se zobrazují na konci. Co ale dělat, když nemáte možnost zajít si na pouliční karaoke a žádné doma nemáte? S největší pravděpodobností jste již uhodli, že tento problém lze vyřešit pomocí online služby, která může fungovat v každém moderním prohlížeči.

Pokud chcete zpívat svou oblíbenou píseň v režimu karaoke, můžete se uchýlit k pomoci některých služeb. První online služba je tedy na webu http://www.karaoke.ru/artists Rozhraní tohoto webu je velmi příjemné a srozumitelné. Pak je vše jednoduché: vyhledejte skladbu a klikněte na ni. Uvidíte stránku jako je tato.

Napravo od rámečku videa jsou tři záložky, konkrétně "Zpívat píseň""Zazpívejte píseň s body"a"Nahrajte píseň". Protože se díváme na karaoke s body, budete muset kliknout na kartu s nápisem "Zazpívejte píseň s body". Poté budete muset povolit přístup do mikrofonu vašeho počítače a začít zpívat. Lze poznamenat, že proces zpěvu bude téměř stejný jako v běžném karaoke.

Další věc, kterou lze o této službě říci, je, že má poměrně hodně funkcí souvisejících konkrétně s karaoke skladbami. Mezi účastníky jsou například soutěže. Chcete-li to provést, musíte projít procesem registrace na webu. Také můžete nejen zpívat, ale také natočit video z tohoto procesu.

Další stránka, kde si můžete zkusit zpívat písničky, je na http://collectionkaraoke.com. Rozhraní tohoto webu je mnohem jednodušší než předchozí. A ani tady to není zrovna karaoke. Po výběru požadované skladby se otevře video k písni a bude mít text, stejně jako v karaoke. Ale tady nejsou žádné body.

Pokud chcete zpívat karaoke písně a zároveň hodnotit svůj zpěv pomocí 100bodového systému, pak využijte první službu prezentovanou v tomto článku. Druhá služba, která je zde uvedena, je vhodná pro lidi, kterým nezáleží na počtu bodů za provedení skladby.

01. června 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. alla
    1. prosince 2015 04:12
    lidé, prosím, řekněte mi obrázek výše, co je to za karaoke stránku, nemohu ji najít, ale naléhavě ji potřebuji, řekněte mi, co je to za stránku? kde můžete zpívat a nahrávat svůj hlas a zpívat s body přesně ten na obrázku
  2. Kait.15
    1. prosince 2015 11:25
    Alla, článek říká, že toto je stránka karaoke.ru
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 10:57
    Miluji karaoke a toto je také online. Prostě bomba!