FreePrograms.me

S pomocí online služeb vymýšlíme rýmy

Придумываем рифмы с помощью онлайн-сервисов

Programy pro optimalizace počítače, online služby pro automatický překlad textu, grafické editory a mnohem více dnes lze stáhnout z internetu. Nástroje potřebné pro svou práci si na internetu najde i kreativec. Pokud například potřebujete generátor rýmů, který funguje online, můžete jej snadno najít na internetu. Mimochodem, o tom budeme dnes mluvit. co je to rým? Stručně řečeno, rým je souzvuk konců poetických řádků. A s říkankami samozřejmě pracují začátečníci i zkušení básníci. Pokud jste se právě chopili poezie, pak se vám jako asistent bude hodit generátor rýmů.

Na internetu můžete najít spoustu různých generátorů rýmů. Podíváme se na některé z nejoblíbenějších a nejkvalitnějších. První generátor je na webu https://rifma-online.rukteré lze otevřít v prohlížeči lyubomnainstalovaný v počítači.

Rozhraní tohoto webu je velmi jednoduché a přehledné. Do vyhledávacího pole musíte zadat požadované slovo. Poté vám stránka poskytne působivý seznam existujících rýmů pro slovo, které jste zadali.

Další generátor rýmů najdete na webu http://rifmus.net. Princip fungování je zde podobný jako u první služby. Musíte také zadat do vyhledávacího okna slovo, pro které chcete najít rýmy. Poté vyberte požadovaný výsledek.

Nejnovější služba pro výběr říkanek online je na webu http://rifmi.ru. Tato stránka má atraktivnější a bohatší rozhraní, ale princip fungování je stejný. Kromě hlavní funkce - výběru rýmů, má tato stránka několik dalších zajímavých sekcí. Říkadla vytvořená generátory rýmů se samozřejmě nedají srovnávat s rýmy, které si člověk vymyslí. Pokud však potřebujete online generátory rýmů, můžete využít zde uvedené služby.
20. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:22
    Kdysi jsem použil tyto stránky s rýmy, už si ani nepamatuji k jakým účelům. Jen jsem chtěl napsat báseň.