FreePrograms.me

Toolwiz Care - softwarový balík pro optimalizaci počítače

Toolwiz Care - программный комплекс для оптимизации компьютера

Důvodů pro takovou práci může být mnoho. Ale mnohem častěji se váš počítač jednoduše zanese nepotřebnými soubory, programy a nástroji. Souhlasíte s tím, že v průběhu času nainstalujete značné množství široké škály softwaru. Ale jen málo lidí včas odstraní vše, co bylo dříve nainstalováno. A to vše extrémně zatěžuje systém, což vede k ke snížení produktivity. Jak se s tím vypořádat? Jak zkontrolovat, jak je váš počítač vytížený? To vše lze provést pomocí speciálních programů. A jedním z nich je program Toolwiz Care. Okamžitě stojí za zmínku, že funguje na operačních systémech rodiny Windows.

Toolwiz Care není jen program, ale celá sada utilit určených pro údržbu a optimalizace operačního systému. Tento komplex obsahuje více než 40 užitečných utilit. Zvýšení výkonu počítače, oprava systémových chyb, čištění registru, odstranění nainstalovaných programů, generování hesel – to je jen malý výčet schopností, které softwarový balík Toolwiz Care má.

V souladu s tím má program Toolwiz Care pro každý konkrétní úkol specifický nástroj. Například Checkup je nástroj pro vyhledávání a opravu chyb v systému. A pomocí nástroje Cleanup můžete také zcela opravit chyby registru vyčistit to. Program Toolwiz Care má mnoho možností. A to je pro váš počítač skutečně jedinečná a užitečná věc.

Stáhněte si Toolwiz Care zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-23797-toolwiz-care-2.html
21. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 10:48
    Tento program obsahuje celou řadu utilit pro optimalizaci operačního systému.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:52
    velmi dobrý softwarový balík! velmi pohodlné optimalizovat váš počítač! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:18
    Můj počítač má díky toolwiz péči pocit, jako by letěl