FreePrograms.me

Záznam pro úpravu videa

Футажи для видеомонтажа

Stopáž je velmi široký pojem. Obecně ale pojem stopáž označuje krátký videoklip používaný při střihu videa. Taková videa mohou obsahovat prvky, jako jsou videosekvence, animovaná pozadí, 3D prvky, animované titulky, transakce a takzvané částice. Záběry lze snadno nazvat šablonami pro střih videa. Tyto šablony mohou obsahovat animované video nebo pouze obrázek zachycený na kameře. Čeho můžete dosáhnout pomocí záběrů? Pomocí nich můžete ozdobit a výrazně zvýšit zábavnost vašeho videa. A stojí za zmínku, že záběr stopáže je velmi široký. Používají se tedy jak pro tvorbu domácích videí, tak pro navrhování televizních spořičů obrazovky pro slavné televizní společnosti.

Nejčastěji se stopáž dělí na 2 typy, a to jednoduchá stopáž a stopáž s alfa kanálem. Jednoduchý záznam je hotový fragment videa. Takové záběry lze vložit na konec a začátek videa. Pokud má video několik fragmentů, lze mezi ně vložit záběry. Druhý typ záznamu má nastavenou průhlednost pozadí a lze jej umístit spolu s hlavním videem.

Můžete si udělat záběry sami. Nejjednodušší způsob je vystřihnout fragment z nějakého zajímavého filmu, kreslený film nebo jakékoli jiné video. Video editor vám s tím pomůže. Můžete například použít program Movavi, který si můžete stáhnout z našich webových stránek.

Pokud se nechcete obtěžovat vytvářením záběrů, můžete si je zdarma stáhnout. K tomu můžete použít několik webů. Na webu http://futages.ru, který bude nutné otevřít ve vašem prohlížeči, můžete si stáhnout širokou škálu záběrů. Zde najdete záběry výhradně pro střih videa.

Záběry si také můžete zdarma stáhnout z webu http://photoshablon.ru. Chcete-li to provést, musíte do něj přejít a přejít do sekce "Záznam pro úpravu videa". Zde najdete spoustu záběrů různých témat. Kromě toho je na tomto webu mnoho různých lekcí práce s fotografiemi a videi. Pomocí záběrů můžete výrazně proměnit jakékoli video. Stačí stáhněte si je nebo si je vytvořte sami.
15. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:13
    Při úpravách videí používám záběry téměř vždy.