FreePrograms.me

Jak oříznout video na počítači?

Как обрезать видео на компьютере?

Pokud potřebujete sestříhat nějaké video, pak můžeme rovnou říci, že pro tyto účely lze použít 2 metody. První metodou je oříznutí videa na počítači. A druhý způsob je online stříhání videa. První i druhá metoda jsou extrémně jednoduché, ale dnes budeme zvažovat první metodu. Metoda pro stříhání videí online je již na našem webu a můžete se s ní kdykoli seznámit. Pokud se tedy rozhodnete oříznout video na počítači, je snadné uhodnout, že pro tento účel budete potřebovat speciální program. Programů tohoto typu je dnes poměrně hodně. Dnes se ale podíváme na ořezávání videí pomocí sharewarového video konvertoru s názvem VideoMaster.

Výhodou tohoto programu je, že je maximálně přehledný. Výše bylo řečeno, že tento program je shareware, ale lze jej používat bez omezení po dobu 10 dnů.

Po instalaci tohoto programu jej budete muset otevřít a kliknout na „přidat". Poté musíte stisknout tlačítko "oříznutí". Dále se otevře následující okno.
Как обрезать видео на компьютере?


Dále věnujte pozornost posuvníkům ve videu. S jejich pomocí můžete vybrat požadovanou oblast pro oříznutí videa. Vypadají takto.


Poté, co se rozhodnete pro oblast řezání, budete muset kliknout na "Nyní ořízněte". Jakmile kliknete na toto tlačítko, budete vyzváni k uložení videa v původním formátu nebo ve formátu AVI. Stačí vybrat příslušnou možnost uložení. Existuje několik způsobů, jak oříznout video. Jedním z nich je Chcete-li to provést, stačí si stáhnout program VideoMaster.

Stáhněte si VideoMaster zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-22451-ideo-2.html
16. května 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 17:08
    I když Video Master není zdarma, stříhá videa dobře a rychle. 
  2. Hervi
    9 Leden 2024 20: 23
    Je pohodlné stříhat přes program, mnohem snadněji než přes PC