FreePrograms.me

4K Video Downloader+ 1.7.2.0098

4K Video Downloader+ je multiplatformní aplikace, která vám umožní ukládat videa z YouTube a dalších webů ve vysoké kvalitě během několika sekund. Funguje rychleji než jakýkoli jiný bezplatný stahovač videa – stačí jedno kliknutí a můžete si užívat obsah kdykoli a kdekoli.

Meet 4K Video Downloader - malý, ale užitečný program pro stahování videa, zvuku a titulků z YouTube v nejvyšší kvalitě (t.j. pokud je tam video v rozlišení 4K, stáhne ho). Kromě toho může program také stahovat celé seznamy skladeb, pokud jsou na kanálu dostupné. Program navíc snadno analyzuje stránky s videi na službách Vimeo, Facebook a DailyMotion a také odtud stahuje videa v nejvyšší kvalitě.
Práce s programem je snadná a příjemná: po spuštění se vám zobrazí okno pouze se třemi tlačítky – vložení adresy stránky s videem (vložit url), tlačítko chytrého režimu pro použití zvoleného nastavení na všechna stahování a tlačítko nápovědy vedoucí na oficiální webovou stránku.

Kromě toho si můžete stáhnout titulky, zvuk bez videa (pokud se vám líbí zvuková stopa ve videu), a pokud je video ve formátu 3D, stáhnout si ho (3D bude označeno speciální ikonou). Po stažení můžete kliknout na tlačítko Přehrát a video se otevře v přehrávači médií. Přestože vývojáři píší, že program je zdarma, není tomu tak, protože některé funkce jsou v něm blokovány a je nutné je dokoupit za přibližně 10 dolarů. 

Stahování je snadné a příjemné, stačí zkopírovat odkaz z prohlížeče a kliknout na „Vložit URL“. Užívejte si videa kdekoli a kdykoli, offline.
Vlastnosti:

  • umožňuje stahovat celé seznamy skladeb a kanály z YouTube a ukládat je do souborů MP4, MKV, M4A, MP3, FLV, 3G a také pro seznamy skladeb vytváří soubory .m3u;
  • umožňuje stahovat videa v kvalitě HD 1080p, HD 720p nebo 4K pro prohlížení ve vysokém rozlišení na HD TV, iPadu a dalších zařízeních;
  • pokročilé možnosti stahování titulků:
    • samostatný soubor .srt.
    • vložené titulky ve video souboru;
  • Inteligentní režim pro rychlé a snadné použití vybraných nastavení na všechna stahování;
  • stahuje videa ve 3D formátu;
  • stahuje vložená videa z YouTube z libovolných webových stránek. Stačí zkopírovat a vložit adresu stránky, program najde zdroj pro stažení;
  • stahuje videa z oblíbených stránek, jako jsou Vimeo, SoundCloud, Flickr, Facebook a DailyMotion.

Ignorujte omezení stanovená vaším ISP, univerzitou nebo pracovištěm. Připojte se k proxy serveru prostřednictvím aplikace, abyste získali přístup a stahovali z YouTube a dalších webů. Zaregistrujte se a stáhněte si své oblíbené seznamy videí a tvůrců YouTube. Okamžitě uložte celé kuře a seznamy skladeb. Stahujte nová videa automaticky, jakmile jsou zveřejněna na YouTube. Užijte si jedinečný zážitek při sledování stereoskopického 3D videa na počítači nebo televizi. Stahujte 3D videa ve formátech MP4, MKV, FLV, 3GP a dalších. Pociťte, jak se kolem vás odehrává akce ve videích virtuální reality. Stáhněte si 360° videa z celého světa a užijte si pohlcující zážitky z virtuální reality tak často, jak budete chtít. Třídit a filtrovat stahování podle typu, názvu a data. Importujte a exportujte všechny prvky jako jeden soubor JSON. Jednoduše můžete sledovat průběh jednotlivých stahování i celých skupin stažených souborů. Nejprve však potřebujete 4K Downloader ke stažení nejnovější verze torrentu v ruštině.

Zároveň můžete pomocí aplikace vědět, zda si chcete video okamžitě stáhnout, nebo ho přidat do seznamu úkolů, abyste ho mohli nahrát později. Budete rádi, že si můžete stahovat seznamy skladeb a více souborů stejně snadno jako běžné video. Obsahuje přehrávač a také jednoduchou funkci konverze videa. Jakmile je stahování dokončeno, můžete jej okamžitě přehrát na libovolném zařízení. Mimochodem, aplikace umí detekovat síťové disky, takže se v případě potřeby připojíte k mobilním zařízením. Pokud jde o formáty souborů, aplikace vám umožní natáčet vše od nízké kvality 240p až po 8K UHD při 60 snímcích za sekundu a vše mezi tím. Stojí za zmínku, že při stahování musíte vybrat formát souboru, protože aplikace je dodávána se samostatnou funkcí převodu, která vám umožní zpracovat video, pokud je to pro vás jednodušší.

Níže si můžete zdarma stáhnout 4K Video Downloader+ verze 1.7.2.0098

4k Video Downloader+ se také načítá poměrně rychle a dokáže dokonce stáhnout více videí najednou.

07. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný