FreePrograms.me

Programy pro stahování videí z libovolných stránek

Программы для скачивания видео с любых сайтов


Dnes na internetu najde každý uživatel spoustu zajímavých videí a filmů, se kterými může s radostí trávit čas. Pokud chcete sledovat videa na svém počítači nikoli online, ale bez připojení k internetu, budete určitě potřebovat některý z níže uvedených programů, který vám umožní stahovat videa z libovolného webu.

VDownloader



Программы для скачивания видео с любых сайтов



Populární a funkční program pro stahování videí do počítače z různých stránek. Program kromě možnosti stahování videí do počítače umí nastavit kvalitu, převádět, stahovat titulky (pokud jsou k videu připojeny), přehrávat stažené a mnoho dalšího.

Program je vybaven jednoduchým a pohodlným rozhraním s podporou ruského jazyka a je také distribuován zcela zdarma z oficiálních webových stránek vývojáře - a to je skvělý důvod ke stažení programu a testování v akci.

SaveFrom





Vynikající program pro stahování videí z různých stránek. Bohužel vám umožňuje stahovat videa ne ze všech stránek bez výjimky, ale z nejpopulárnějších: YouTube, Vimeo, VKontakte, Odnoklassniki atd.

Program je zabudován do jednoho nebo více prohlížečů ve vašem počítači (dle vašeho uvážení), po jehož otevření se vám po otevření videa zobrazí kýžené tlačítko „Stáhnout“. Kromě toho můžete v případě potřeby nastavit kvalitu stahovaného videa, což je zvláště důležité, pokud máte v počítači velmi omezené volné místo.

Flash Video Downloader





Na rozdíl od všech výše uvedených řešení, což jsou programy nainstalované v počítači, Flash Video Downloader je doplněk prohlížeče, který bude fungovat pouze ve webovém prohlížeči, pro který je nainstalován.

Zvláštností tohoto rozšíření je, že vám umožňuje stahovat z jakýchkoli stránek, kde jsou zveřejňována online videa. Navíc, navzdory názvu programu, si můžete stáhnout nejen Flash videa, ale také všechny typy online videí.

Doplněk je distribuován zcela zdarma a má také extrémně jednoduchý princip použití: stačí otevřít web, který hostí video, které vás zajímá, kliknout na ikonu doplňku a poté vybrat své video v okně, které se otevře, po kterém se webový prohlížeč začne stahovat. Vše je velmi jednoduché a dostupné.

UmmyVideo Downloader





Program navržený speciálně pro snadné stahování videí z YouTube do počítače.

Tento jednoduchý nástroj je distribuován zcela zdarma, navíc je vybaven podporou ruského jazyka (ale i bez ní je program velmi dobře srozumitelný).

Pro stažení videa stačí vložit odkaz na video z webu YouTube, poté vám program umožní určit jeho kvalitu (stahování ve Full HD je možné) a poté začít stahovat. Vynikající řešení, pokud pravidelně stahujete videa z oblíbeného webu pro hostování videa.

Toto není celý seznam nástrojů pro stahování videí z internetu - jsou zde uvedeny pouze ty nejzajímavější možnosti (přirozeně, podle názoru autora). Pokud znáte jiný pohodlnější program pro stahování videí z internetu, který není součástí článku, podělte se o něj se čtenáři našeho webu v komentářích.

30. září 2017 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 07:13
    Program funguje skvěle, můžete stahovat videa a fotografie odkudkoli! Tento program se mi líbil.
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 11:37
    Páni, tento článek je pro mě dar z nebes. Šel jsem to nainstalovat a zkontrolovat.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 16:43
    Používám SaveFrom, výborný program se rychle stahuje, nevyžaduje prohlížení reklam
  4. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 22:05
    Program je skvělý, je pohodlné stáhnout si video z jakéhokoli webu