FreePrograms.me

Ummy Video Downloader - aplikace pro stahování videí z Youtube video hostingu

Ummy Video Downloader  - приложение для загрузки видео с видеохостинга Youtube
Tato aplikace umožňuje stáhnout video soubor, ale také na požádání může program uložit pouze zvukový soubor obsažený ve videoklipu. Na konci procesu ukládání se uživatel bude moci neustále, bez použití připojení k internetu, spokojit se svými oblíbenými videi nebo hudebními skladbami v té nejlepší kvalitě. Vizuální shell programu je poměrně jednoduchý a pohodlný, neobsahuje zbytečné konfigurace a nepoužívané funkce. Z toho vyplývá, že používání Ummy Downloaderu je velmi pohodlné a praktické.
  1. Chcete-li stáhnout videoklip, stačí zkopírovat odkaz ve službě Youtube a přidat jej do hlavního okna programu do pole k tomu určeného.

    Ummy Video Downloader  - приложение для загрузки видео с видеохостинга Youtube


  2. Po přidání odkazu musíte vybrat formát, ve kterém chcete obsah stáhnout.



  3. Dále stiskněte tlačítko "download".




Program Ummy Video Downloader dokončí všechny ostatní akce sám.

Pomocí tohoto nástroje je stahování videí a extrahování zvukových souborů tak snadné, že to zvládne i začátečník. Nutno podotknout, že služba Youtube umožňuje stahovat zvuk pouze 256 kb/s. Videa, která uživatel nahrál, jsou automaticky odeslána do „Moje videa". Složku pro ukládání souborů si můžete v případě potřeby vybrat sami změnou v nastavení aplikace. Vývojář tohoto programu speciálně vytvořil na oficiálních stránkách sekci, ve které mohl každý uživatel, který se setkal s technickými problémy, požádat o bezplatnou konzultaci , stejně jako nabídnout svůj skvělý nápad nebo napsat pozitivní či negativní recenzi.



Vizuální prostředí programu také podporuje velké množství jazyků a každý uživatel programu si může vybrat jazyk, který je pro něj vhodný. Tuto aplikaci lze použít na operačních systémech Windows i MacOS. Abyste se vyhnuli neočekávaným chybám, doporučuje se před použitím programu vyčistit disk od nepotřebných souborů, abyste zajistili volné místo pro stahování. Stáhněte si Ummy Video Downloader z oficiálních stránek http://ummydownloader.com/ummy/UmmyVD_setup.exe?uid=c229069cf92ec1a8b166da7bde66c4dc
19. listopadu 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:06

    Nahrál jsem video soubor na tuto platformu a jsem s výsledkem velmi spokojen